پاسخ به:اتاق چت راسخون
چهارشنبه 20 مهر 1401 11:10 PM
واتساپ باشد یا نباشد؟
اثرات اجتماعی:
من میگم باشد ولی به چه قیمتی باشد...درسته من یا شما استفاده درست میکنیم....ولی آیا جامعه فقط من و شما هستیم....جواب خیییر.
پس بهتره نباشه چرا؟چون همهی جامعه سوار بر یک کشتی هستن...اگه عده ای بخواهن زیر پای خودشون را سوراخ کنن باید همه غرق بشیم...پس اگر واتساپ و امثالها باعث بشن جامعه به ناکجا آباد بره قاعدتا من هم باید از خوبی واتساپ گذشت کنم...والا منم ناخواسته غرق میشم....
اثرات مخرب خانوادگی:
شاید بهترین روزهای زندگی برای عده ای همینه که دیگه واتساپی به صورت قبل فعال نیست..
جدا این واتساپ زندگی عده ای را هم نابود کرد.....چشم هم چشم های خانوادگی که متاسفانه باعث ناراحتی های زیادی شد ومن به عینه شاهد بودم که خیلی ها شکایت میکردن از واتساپ و وضعیت هایی که برا رو کم کنی همدیگه می زاشتن...انصافا چندش آور بود..وقتی حتی برادر و خواهر بخاطر واتساپ با هم قهر کردند...
نمونش را بگم:
طرف غذا هم که میخورد برای دیگران به نمایش می گذاشت(کباب درست میکنه میذاره تو وضعیت...این چقدر زشته...قدیم ها میگفتن اگه خرید کردی طوری این را ببرید تو خونه که اگه دیگران ندارن نبینند.......
یا مثلاخریدی کرده...یا رفته جشن عروسی...خوب اشکال نداره همه میفهمن که رفتی خرید...زیارت....عروسی...مسافرت...اما چه لزومی داره ریزکارهای این موارد را به نمایش می زارید...
..درحقیقت خیلی از چیزهای عادی در زندگی شخصی جز خصوصیات عادی برای همون خانواده شده ...ولی نباید اینها را در معرض نمایش قرار بده...خوب کی چی....یعنی میخای چی را ثابت بکنی...
وقتی تو فامیل عده ای هستن ندارن و نمی تون برن چه لزومی داره اینقدر از ریز موقعیت زندگی خودت برا دیگران نمایش ریا کاری بذارید...و دیگران را حسرت و حرص ..بدی...
فقط یک علت داره....ضعف ایمان و اعتقادات.
همش دردسر بود...با اینکه بیشتر گروه هایی که داشتم تو واتساپ بود ولی الان به نبودش دیگه عادت کردم...و هم خوشحال میشم کلن نباشه....وقتی بودنش اینهمه ضرر میرسونه به جامعه....