پاسخ به:سوالات ماه مبارک رمضان تالار هنر هفتم
دوشنبه 22 تیر 1394 12:03 AM
بنام خدا
1 ) آیا شما سریال ها و برنامه های ویژه ماه رمضان را دنبال می کنید ؟؟؟؟ کدام سریال و برنامه از نظر شما بهتر بوده و توانسته توجه شما را جلب کند ؟؟؟؟ ( لطفا دلیل خودتان را هم ذکر کنید )
در شب هائی که فرصت بکنم سریال دردسرهای عظیم و پایتخت 4 را تماشا می کنم البته با توجه به کمی وقت کمتر فرصت میشود و چند برنامه ماه عسل را هم دیدم و از اولین برنامه آن که بسیار نکات آموزشی بدی داشت متاثر شدم و البته از برنامه ای که برای شهدای غواص گذاشته بودند هم خیلی استفاده کردم.
2 ) به نظر شما کدام شبکه صدا و سیما در این ماه بهتر عمل کرده ؟؟؟؟ ( لطفا دلیل خودتان را هم ذکر کنید )
به نظر بنده روی هم رفته شبکه های صدا و سیما نتوانسته اند آنطور که باید و شاید مخاطبین زیادی را جذب کنند و علت آن هم مشخص است چون برنامه ها و سریالها اکثرا غیر واقعی و غیر قابل قبول و کلیشه ای هستند و اگر مثلا پایتخت 4 توانسته تعدادی مخاطب را جلب خود کند بخاطر سادگی و مثل زندگی مردم عادی رفتار کردنشان هست وگرنه شاید بتوان گفت درس آموزنده ای ندارند و لذا در این ماه پر برکت رمضان که ثواب خواندن یک آیه قرآن به اندازه ختم یک بار خواندن کل قرآن در ماه های دیگر است چرا باید وقت خودمان را برای مطالبی که آموزنده نیست صرف کنیم.