0

فن آوری وعلوم نظامی + ماه مبارک

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:🌹سوالات ماه پربرکت رمضان تالارفن آوری وعلوم نظامی🌹
جمعه 5 تیر 1394  8:34 PM

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

قطعا و شدیدا باید برخورد شدید بشود چرا که امروز جلوگیری نشه فرادا همه گیر میشه !

چه بخواهیم و نخواهیم این وظیفه ای که بر دوش ما گذاشته شده و اصلا این منطقی نیست که نافرمانی خدا بشه و ما هیچ کاری نکنیم پس امر به معروف و نهی از منکر چه شده که متاسفانه این اواخر در جامعه داره کم رنگ تر میشه

بنده موافق موافق موافق باید شدیدا برخورد بشه اصلا روش استالینی رو در ماه رمضان علیه روزه خوارا باید اعمال بشه

من که مخالف صد در صد برخورد کردن هستم در این مدت هم با اینکه مغازه هستم بجز یه مورد با کسی برخورد نکردم با این که اکثر مشتریام مسافر هستند اون یه مورد هم خیلی دوستانه بهش گفتم ماه رمضونه وبه نظرت درسته یه روزه دارببینه تورو که خودش شرمنده شد وگفت میرم یجای خلوت منم ادرس یجای خوش منظره رو دادم بهش در حالیکه اگر من باهاش برخورد خوبی نمیکردم مطمئنم هم پیش من از لجش روزه خواری میکرد هم تا اخر ماه رمضون تو ذهنش میموند واگر نمیخواستم باز میومد تو جمع روزه خواری میکرد ..متاسفانه ما اصلا امربه معروف بلد نیستیم وبجای اینکه ابروش رو درست کنیم در اکثر موارد میزنیم چشم وکور میکنیم
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
دسترسی سریع به انجمن ها