0

بانوان از خوردن قرص‌‌های ضدبارداری در ماه رمضان خودداری کنند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بانوان از خوردن قرص‌‌های ضدبارداری در ماه رمضان خودداری کنند
پنج شنبه 4 تیر 1394  1:15 AM

بانوان از خوردن قرص‌‌های ضدبارداری در ماه رمضان خودداری کنند

یک متخصص زنان با انتقاد از استفاده بانوان از قرص‌های ضدبارداری در ماه رمضان برای گرفتن روزه کامل گفت: قرص‌های ضدبارداری دارای عوارضی است که در دراز مدت خود را نشان می‌دهد

سوده رمضان‌پور جراح و متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با خبرنگار طنین یاس گفت در خصوص استفاده بانوان از قرص‌های ضدبارداری برای گرفتن روزه کامل در ماه مبارک رمضان،ضمن انتقاد از این روش نادرست، گفت: قرض های ضد بارداری بر حسپ ضرورت و مشکلی که بیمار دارد، تجویز می‌شود.

وی افزود: این دست از بانوان با خوردن سرخود قرص ضدبارداری در اصل روال سیستم فیزیولوژیک بدن خود را دست کاری می‌کنند.

این متخصص زنان و زایمان به دلیل متفاوت بودن کیفیت بیولوژیکی هورمون قرص های ضد بادرای در افراد تجویز این قرص ها را کار آسانی ندانست و یاد آور شد: قرض ضد بارداری دارای عوارض  هستند که در دراز مدت خود را نشان می‌دهند اگر زنی زمینه انعقادی داشته باشد باعث لخته شدن خون در عروق مغزی یا موجب تشدید بیماری میگرن می‌شود.

وی تصریح کرد: پزشک برای تجویز این قرض با معاینه بالینی  و پرسیدن سئوالات متعدد از بیمار می‌تواند تشخیص دهد آیا تجویز این قرض برای مشکل بیماری این خانم مناسب است یا نه؟

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه قرض‌ها ی ضدباردرای دارای انواع زیادی در بازار هستند، تصریح کرد: امروزه بیشتر قرص‌های ضد بارداری از نوع ترکیبی استروژنیک و پروژستینی است.

دکتر رمضان‌پور، قرص های ترکیبی استروژنیک را همچون اتینیل استرادیول و مسترانول عنوان کرد و گفت: از نوع پروژسترون دار به ترکیباتی مانند نوراتیندرون و اتینودیول دی استات می‌توان اشاره کرد.

این متخصص زنان  و زایمان قرص های ال دی، اچ دی را از دیگر قرص ضد بارداری معرفی کرد و گفت: اصلی‌ترین کاربرد این قرص ها در پیشگیری از بارداری است و درمان اختلات قاعدگی است و نحوه تجویز و دوز آن برای هر بیمارمتفاوت است.

وی گفت: ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف قرص های ال دی یا اچ دی به مراتب کمتر می‌شود و همچنین می‌توان به میزان زیادی از حاملگی‌های خارج رحمی با مصرف این گونه قرص‌ها پیشگیری کرد.

دکتر رمضان پور درمان مشکلات اندرمتریوز و اختلات دیگر و نیز مشکلات  کیست تخمدان را تجویز قرص‌های ضد بارداری  عنوان کرد و گفت: مصرف این گونه قرص ها باید با مشاوره یک کارشناس مامایی انجام گیرد چرا که ممکن است برخی از خطرات را در حین مصرف برای خانم ها داشته باشد.

انتهای پیام/ش.ز

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها