0

سوالات ماه مبارک رمضان " تالار گردشگری"

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:سوالات ماه مبارک رمضان " تالار گردشگری"
جمعه 5 تیر 1394  8:18 PM

با سلام خدمت دوست عزیز خودم

ماشالله داداش چه قدر سوال پرسیدید  wink

1- حکم مسافرت روزه دار در قبل و بعد از ظهر ماه مبارک رمضان چیست؟ اگر مسافر تا قبل از اذان ظهر به شهر خودش برگردد روزه اش برقرار است ولی اگر از اذان ظهر بگذرد روزه اش شکسته می شود

2- آیا میشود در ماه رمضان مسافرت کرد؟ حکم روزه چگونه است؟ بله می شود کار که نشد نداره ، اگر نیت ده روز بکند روزه اش کامل است در غیر روزه اش شکسته است .

3-  در کدام آیه قرآن سیر و سیاحت را سبب تعقل و اندیشه و بالا رفتن سطح آگاهی و بینش انسان دانسته است ؟ داداش انشالله نگاه میکنم بعدا جوابش را میگم 

4-  حدیث یا آیه ای از قرآن در مور گردشگری و سیر و سیاحت ذکر کنید ؟درسورهٔ انعام، آيهٔ ۱۱ چنين آمده است: 'قل سيروا فى الارض ثم انظروا کيف کان عاقبة المکذبين' . در زمين سير و سياحت کنيد و سرگذشت تکذيب‌کنندگان حق و حقيقت را ملاحظه نمائيد.

5- گردش كردن و مسافرت در بین شهرها و آبادیها جزء شریعت کدام حضرت  به شمار می رفته است؟ فکر کنم حضرت موسی (ع)

6- اگر بخواهم در ماه مبارك رمضان به زادگاه خود سفر نموده و كمتر از ده روز در آنجا اقامت كنم، گرفتن روزه در زادگاه صحیح است یا خیر؟ صحیح است چون وطن خود شخص می باشد

7- آداب و رسوم مردم شهر شما در ماه مبارک رمضان ؟آداب خاصی نداریم شاید من بی اطلاع هستم .

تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها