0

حاج آقا مسئلة؟؟

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:حاج آقا مسئلة؟؟
شنبه 30 خرداد 1394  5:46 PM

نقل قول lovermohamad

سلام نماز وروزهای همه دوستان عزیز راسخونی قبول درگاه حق تعالی....ممنون دوست گلم بابت پاسختون منم تو سوالم گفتم همه ما مبطلات روزه رو میدونیم فقط میخواستم ببینم دراین زمینه هایی که گفتم که بیشتر حرفهایی که ادم روزه دار میزنه احکامی هست که شاید من یا دوستان ندانند را حاج اقا بفرماید...

با تشکر از شما دوستان راسخونی خداقوت همگی.

چیزی را که خدمت شما عرض می نمایم این است که مسائل اخلاقی تکمیل کننده مسایل شرعی هستند اما نه از جهت وجوب شرعی بلکه از جهت احسن و اکمل بودن  عمل /همانطور که عزیزان می دانند اگر واقعا غیبت و دروغ و تهمت موجب بطلان روزه  به طور شرعی می شد هیچ روزه ای از ما با این اوضاع قبول نمی شد .تنها چیزی که هست اگر غیبت و تهمتی و .. در کار باشد  سومین درجه روزه را می گیریم که  آن را  روزه عوام می گویند و این  نوع روزه هم فقط صرف انجام وظیفه است نه ثوابی که ما منتظر آن هستیم  چیزی که هست این است که خداوند به این افراد هم که وظیفه را انجام می دهند نظر می نمایداما نه به طور احسن، به خلاف  کسی که اصلا روزه نمی گیرد.

تشکرات از این پست
salma57 shirdel2 nazaninfatemeh f3080h517 bigharar rasekhoon_m alirezaHmzezadh hosseinb68 gharibeh khodaeem1 ehsan007060 sayyed13737373 nargesza hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها