0

ماهی شکم پر خوشمزه

 
hastina
hastina
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 60

ماهی شکم پر خوشمزه
شنبه 23 خرداد 1394  10:46 AM

ماهی شکم پر

ماهی شکم پر همیشه یکی از لذیذترین غذاهای دریایی بوده است و عاشقان ماهی آنرا به هر غذایی ترجیح می‌دهند. با آشپزی همراه شوید تا دستور پخت یک ماهی شکم پر خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ماهی شکم پر :

  • ماهی = 1 عدد
  • گشنیز خرد شده =250 گرم
  • پیاز خرد شده= 1 عدد
  • سیر خرد شده =250 گرم
  • تمبرهندی= به میزان لازم
  • گردو = 50 تا 100 گرم
  • ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ كردنی= به میزان لازم

طرز تهیه ماهی شکم پر

  1. ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
  2. مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
  3. سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
  4. پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
  5. درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
  6. مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
  7. در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
  8. سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نكته :

  1. به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
  2. به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

دوستان من خودم درستش کردم فوق العاده بود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها