ماهی شکم پر همیشه یکی از لذیذترین غذاهای دریایی بوده است و عاشقان ماهی آنرا به هر غذایی ترجیح میدهند. با آشپزی همراه شوید تا دستور پخت یک ماهی شکم پر خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ماهی شکم پر :
-
ماهی = 1 عدد
-
گشنیز خرد شده =250 گرم
-
پیاز خرد شده= 1 عدد
-
سیر خرد شده =250 گرم
-
تمبرهندی= به میزان لازم
-
گردو = 50 تا 100 گرم
-
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
-
روغن سرخ كردنی= به میزان لازم
طرز تهیه ماهی شکم پر
-
ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
-
مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
-
سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
-
پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
-
درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
-
مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
-
در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
-
سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نكته :
-
به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
-
به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.
دوستان من خودم درستش کردم فوق العاده بود.