0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

وصیت نامه شهید ولی صالحی
پنج شنبه 5 شهریور 1394  10:30 AM

وصیت نامه شهید ولی صالحی
همیشه به اهل بیت توسل کنید دعا بخوانید زیرا دعا است که قلب را نورانی می کند  

بسم الله الرحمن الرحیم

الرحمن * علم القرآن * خلق الانسان * علیه البیان * الثمن و القر بحسبان * النجم و الشجر ییجدان * والسماء رفعها وضع المیزان * الاتظغوا فی المیزان * واقیموا الوزان بالقسط و لاتخسروا المیزان * والارض وضعها للانام * فیها فاکهه والنخل ذات الاکمام * والحب ذوالعصف و الرحیمان * فبای الا ربکما تکذبان *

سوره الرحمن آیه 1 الی 12  

براستی ای انسان با این همه نعمتها که خداوند برای تو آفریده باز هم خدا را تکذیب می کنی و شکر نمی گویی

پس بگو لا به ثبئی من الادک رب الکذب

حمد و سپاس خدایی را که مرا مسلمان و مرا شیعه آفرید و به من توفیق داد تا در جبهه برای اسلام بجنگم و مرا پیرو و مقلد امام خمینی (ره ) آفریدی خداوندا تو را شکر می کنم از این همه نعمت که به من دادی دوستانم  برادرانم من بنده ای گنه کار بودم و هر گنه کاری باید توبه کند زیرا خداوند توبه کنندگان را دوست دارد پس برایم دعا کنید که خداوند توبه مرا بپذیرد اگرچه خداوند توبه پذیر است برادرانم از پناه دوری کنید زیرا گناه قلب را میمیراند پنه کاران در روز قیامت عضاب سختی در پیش دارند دل به این دنیا نبندید دنیا جای ماندن نیست گذر گاهی است که تمام موجودات از آن عبور می کند ولی هر انسانی برای عبور از گذر گاه احتیاج به توشه دارد پس ماهم باید برای عبور از این گذر گاه احتیاج به توشه داریم .

همیشه به اهل بیت توسل کنید دعا بخوانید زیرا دعا است که قلب را نورانی می کند  زیرا اهل بیت سفینه نجات هستند در این زمان نسبت به امام مهربان باشید و در خط امام باشید برادران پایگاه پشت سر روحانیت حرکت کنید و گوش به حرف های دنیا پرستان نکنید زیرا تنها راه نجات اسلام از توتعه ابر قدرت ها خط روحانیت که همان خط اهل بیت است هر کس در شهر به روحانیت تهمت بزند منافق است .

در ضمن جبهه ها را فراموش نکنید که امروز تمام اسلام در ستیز با با تمام کفر استو همیشه خدا را شکر کنید زیرا که پیامبر و دیگر اهل بیت برای اسلام شمشیر زدند و جنگیدند و شما هم دارید برای اسلام میجنگید و هیچ خوف به دل راه ندهید که جنگیدن برای اسلام و رضای خدا ترس ندارد ، گردان سلمان برای شهر خود نگه دارید که این عضت و آبروی برادران حضب اللهی شهر است و خط گردان از گردان جدا نکنید .

پدر و مادرم من شما را خیلی دوست داشتم و دارم و هرگز شما را فراموش نمی کنم *** با امام خمینی میثاق بسته ام که که تا آخرین قطره خونم به این عهد وفا می کنم حتی اگر چندین بار مرا بکشند و دوباره زنده کنند من عهد شکن نیستم پس خداوند بدنم را با تیر پاره پاره گردان تا دشمنان اسلام بفهمند اگر چه روح مرا از جسم من بیرون کردند ولی نتوانستند اعتقاد و ایمان و دین مرا از من بگیرند .

1/10/65     مکان کسوه آبادان     موقع حرکت جهت اجرای عملیات

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/15 11:39:43

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها