وصیت نامه شهید علی اصغر دشت آبادی
پنج شنبه 5 شهریور 1394 10:21 AM
وصیت نامه شهید علی اصغر دشت آبادی
|
شهيدعلي اصغر دشت آبادي(1296371)
بسم الله الرحمن الرحيم
« ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتاَ بل احياء عند ربهم يرزقون .
آنهايي كه در راه خدا كشته مي شوند نمرده اند بلكه زنده اند و نزد
خداي خود روزي مي خورند » .
با درود و سلام فراوان به رهبر كبير و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و ملت شهيد پرور ايران و با درود و سلام به تمام شهيدان صدر اسلام تا عاشوراي خونين حسين (ع) و از عاشوراي حسين (ع) تا شهيدان كربلا . واي همشهريان عزيزم هدف به جبهه رفتن بنده براي اين بود كه جبهه اسلام پر شود تا لشكر كفر وحشت بردارد و شكست بخورد تا مسلمين جهان بتوانند غلبه كنند بر سر مستكبرين ، تا مستكبرين نتوانند سربلند كنند و از شما ملت ايران مي خواهم كه جلوي ضد انقلاب محكم استقامت كنند تا ضد انقلاب نتواند در كشور جمهوري اسلامي ايران شايع پراكني كند و از شما برادراني كه در رديف بنده هستيد مي خواهم كه نگذاريد جبهه ها خالي شود . و اي مادر مهربانم قامتت را بلند گير و نداي الله اكبر و خميني رهبر سر ده و سخن شهيدان راه خدا را به مردم برسان که مرام ما پيروي از خدا و قرآن است . و اي برادر عزيزم هوشيار باش و به چيزي غير از اسلام و قرآن فكر نكن هرچه خير و صلاح انسان است در اين كتاب نهفته است و شما سعي كنيد راه خدا را ترويج نمائيد و ديگر عرضي ندارم و از شما مي خواهم هركه براي اسلام و امام دهن كجي كرد شما جلوي آن ايستادگي كنيد . و از مادرم و پدرم و تمام خويشان هرچه من آنها را اذيت كردم مرا ببخشيد والسلام .
و ما از خدا بوديم و به راه خدا رفتيم . و در پايان از شما مي خواهم كه امام را دعا كنيد . و اگر من شهيد شدم حاضر نيستم براي مراسمات من زياد خرج تراشي كنيد بلكه چند تا از روحانيون انقلابي را دعوت كنيد و مجلسي انقلابي تشكيل دهيد . و در ضمن ميرزا احمد محمد حسين 100 تومان از بنده طلبكار است به او بدهيد . والسلام- 10/6/1361 علي اصغر دشت آبادي