پدرخوبم! می دانم چقدر برایم زحمت کشیدی از کوچکی تا اینکه دارای ۳ بچه شدم باز اسباب زحمت برای شما بودم به جای اینکه وقتی بزرگ شدم جبران زحمتهای شما بکنم نتوانستم بلکه سرپرستی یک خانواده را به شما اضافه کردم.
بسمه تعالی
ولا تقولو لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیا و لکن لاتشعرون)
کسی که در راه خدا کشته شده مرده ندارید بلکه او زنده است ولکن شما این حقیقت راه در نخواهید یافت
با سلام به محضر بقیته الله الاعظم (ع) روحی و ارواح العالمین له الفدا و با درود به رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام امت خمینی کبیر حفظ الله اسلام و المسلمین و با درود به تمام شهیدان از بدر محمد تا بدر خمینی و از کربلای حسینی تا کربلای خمینی و تمامی جان برکفان و آنانی که در راه این انقلاب و دین مقدس اسلام از هیچ چیز دریغ نمی ورزند از جان گرفته تا مال و اولاد که بحق مصداق آیه قرآنی ( لایتفقون اموالهم فی سبیل الله ) می باشد.خدایا هرکس به این اسلام و انقلاب یاری کند او را یاری کن.بار پروردگارا رزمندگان اسلام را این حق جویان و رهروان خط اباعبدالله را محفوظ و پیروز بدار و دشمنان آنان را خوار و ذلیل بگردان توانان را با ایمانی راسخ و عزمی استوار در برابر دشمن ثابت قدم بدار.
پیامی دارم برای امت شهیدپرور. آن روزی که ما در زیر چکمه های طاغوت و طاغوتیان لگد مال می شدیم و زیر سلطه ابرقدرتها همانند امریکا و ایادی وابسته اش بودیم تا اینکه سیدی از آل رسول و سلاله پاک انبیاء همانند ابا و اجدادش ائمه معصومین و همچون جدش اباعبدالله قیام کرد.و دست این ابرقدرتها را از این مملکت و فرزندان ما برچید و اسلام و جمهوری اسلامی در این مملکت استوار کرد ای مردم؟ قدر این زحمت خدادادی را بدانید و از اسلام و قرآن و روحانیت دفاع کنید و نگذارید دشمنان اسلام که در فکر نابودی دین خدا هستند برما غلبه کنند چرا که می بینیم جنگی برما تحمیل کردند که در این جنگ شهدای زیادی دادیم و نه بر ما رحم کردند و نه بر کودک صغیر.و چون یزید و شمر که بر کودک شش ماهه ای اباعبدالله رحم نکردندد بر ما رحم نمی کنند.ای مردم و ای امت شهیدپرور بدانید که اگر دشمنان بر ما غلبه کنند دیگر فرصتی برای ما نمی گذارند پس از حالا مواظب باشید و به انان فرصت ندهید و به سوی جبهه ها بشتابید و همانطور که قران می فرماید. (وقاتلوهم حتی لاتکون فتنه)
ای مسلمانان انقدر بجنگید تا فتنه بر روی زمینی برداشته شود.خدایا مگر که چه گفته بودیم که این طور بر ما هجوم کردند مگر ما حرفی جز استقلال آزادی جمهوری اسلامی داشتیم.که بر ما حمله کردند ما به آنها کاری نداشتیم میخواستیم دین خدا را حافظ باشیم و می خواستیم پس از سالهای ظلم عدل را برقرار کنیم و حق مظلوم از ظالم گرفته شود.ای برادر و خواهر مسلمان کاری کنید که با اطاعت کردن شما از فرمایشات حضرت امام پوزه امریکا و شوروی را به خاک بمالید.پیامی برای پدر و مادرم دارم، مادر مهربانم می دانم که شبها تا صبح بر بالین گهواره من نشسته و بیداری ماندی و مرا با هزار رنج و… بزرگ کردی.
اول خوشا بحالت که توانستی چنین فرزندی را آموزش دهی که در راه خدا کشته شود.بعد مادرم از اینکه فرزندی خوب برای شما نبودم و حق مادر فرزندی را رعایت نکردم با این حال می دانم در نبودم در منزل ناراحت هستی چه کنم؟ که نمی توانم نزد شما بمانم و دوری بنده به دست خودم نیست این تکلیف الهی است که باید آنقدر جنگید تا فتنه بر روی زمین و دنیا نباشد. مادرم می خواهم بعد از شهادتم چنان صبور باشید مثل زینب (ع) برایم مو پریشان و صورت نخراشید.
پدرخوبم! می دانم چقدر برایم زحمت کشیدی از کوچکی تا اینکه دارای ۳ بچه شدم باز اسباب زحمت برای شما بودم به جای اینکه وقتی بزرگ شدم جبران زحمتهای شما بکنم نتوانستم بلکه سرپرستی یک خانواده را به شما اضافه کردم.پدرجان؟ همانطور که به مادرم عرض کردم می خواهم بعد از شهادتم صبور باشید آنقدر گریه نکنید که منافقان خوشحال شوند.
خواهرانم می دانم برادری خوب برای شما نبودم رفتار برادر و خواهری نداشتم اما می دانم خواهر برادر را دوست دارد.خواهران خوبم؟ همانطور که مرا دوست دارید امام و روحانیت را دوست بدارید برایم مو پریشان و صورت نخراشید.پدرم می خواهم طوری برادرانم را تربیت کنید که سلاحم را بردارند و پسرانم را به درس خواندن وادار کنید و به نماز و روزه و یادگرفتن قران کوشا باشند. و به جبهه ها بروند و راه پدرشان را ادامه دهند.پدر و مادرم امیدوارم که مرا ببخشید و حلال کنید.همسرم اگر شوهری خوب برای شما نبودم و پدری برای فرزندان ولی این تکلیف بود و خواست خدای بزرگ می دانید که مبلغی پول بدهکارم به بانک کشاورزی و به مصطفی و درویشعلی و اسدالله موسوی مبلغی هم در بانک ملت داریم ناگفته نماند بعداز شهادتم می توانید شوهر کنید اگر خواستی وفاداری کنید ولی بچه هایم پدرم می باشند و تو هم نزد بچه هایم و اگر خواستی بمانی در ایذه هرچه پدرم گفت قبول کنید. که ایذه بمانید. بچه هایم درس بخوانند و یا به روستا بروند با بچه هایم رفتار خوب کنید و نوازش بکنید.چون یادگار بنده هستند سمیه جان دخترم؟ می خواهم دختری باشی مثل زینب حجاب اسلامی را کامل حفظ کن پیامی دیگر دارم.اگر پیکرم را پیدا کردند و به محل آوردند بگذارید بچه هایم مرا ببینند.و همیشه پنجشنبه ها سر قبرم بیاید برایم نوار قرآن بگذارید برادران امیدوارم که بعد از بنده آنهائیکه می توانند به جبهه ها بیایند و امام را یاری دهند و آنهای که نمی توانند به جبهه بیایند به رزمندگان کمک مالی بنمایند باز همسرم؟ و بچه هایم امیدوارم بعداز بنده حقیر صبور باشید.
زیاد خود را ناراحت نگیرید. که منافقان خوشحال شوند از تمام برادران و خواهران و خویشاوندان طلب بخشش می کنم.
امیدوارم اگر بدی از بنده حقیر سرزده ببخشید.و حلال کنید پدرم مادرم؟مبادا بعداز بنده نسبت به روحانیت ناراحت شوید.همیشه در خط قرآن و امام باشید و بچه هایم را به این خط سفارش دهید.
« والسلام علیکم و رحمت اله و برکات »
( مـــــــــــــراد بــــــــراتـــــی فـــــــــــــــــــــــــــر )
نام و نام خانوادگی: مراد براتی فر
نام پدر: عزیز قلی
تاریخ تولد: ۱۳۳۷/۰۷/۰۱
محل تولد: ایذه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۵