0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

گزیده‌های مناجاتی وصیت‌نامه شهدای خراسان
یک شنبه 31 خرداد 1394  1:02 PM

پروردگارا! به درگاه قدرت و غفّاریت تو سرِ بندگی بر خاک می‌سایم و طلب غفران می‌کنم...

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، دعا، وسیله­ ارتباط با خداوند متعال است و صرفاً بعد احساسی ندارد بلکه از منظر عقل هم می‌توان به دعا و مناجات، نگاهی ویژه داشت.دعاها و مناجات­ های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس نیز از این مسئله مستثنا نیست. درواقع، درخواست آن‌ها در دعا، هدایت، ضمانت و رفاقت از سوی خداوند متعال است.رزمندگان اسلام به تأثیر دعا اعتقاد راسخ داشتند و این اعتقاد را از حضرت امام (ره) آموخته بودند.

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، وبرای انس بیشتر با مناجات و نیایش شهدای خراسان به گوشه‌ای از خلوت عارفانه­ ی این زاهدان شب و شیران روز، سری بزنیم و هم‌نوا با آن‌ها با خدای خود راز و نیاز کنیم. باشد که خداوند به برکت نفس گرم این مقربان درگاهش، یاریگر ما در تندباد حوادث روزگار باشد تا با سربلندی، وارد صحنه ­ی محشر شویم ان‌شاءالله.

سردار شهید سید محمدتقی رضوی برقع

«خدایا، توانایی‌ام ده تا در راه تو قدم بردارم. خدایا، عاشق هستم، عاشق‌ترم کن به دیدارت. خدایا، با همهٔ گناهانم ببخش و بیامرزانم و شهادت را نصیبم گردان. خدایا، با دیدن یاوران صدیقت احساس حسادت می‌کنم، راه مرا در کنار این یاورانت قرار ده»

شهید محمدجواد نسایی

«معبودا! جز شراب وصال تو چیزی آتش مرا نمی‌کاهد. کریما! آرامش من به ذکر توست.خدایا! با لقایت قلبم را مسرور کن.»

«الهی! من جبهه را برای خود، دانشگاه و معبد می‌دانم.»

شهید سالارحسین دوست‌آبادی

«خدایا تو را شکر می‌کنم که مرا هدایت کردی و جزو شیعیان و دوستان اهل‌بیت پیامبر اکرم (ص) قرار دادی و در این زمان جزو لشگریان امام زمان (عج) قرار دادی.»

شهید رمضان نظری

«خداوندا! تو می‌دانی که من درک کرده‌ام که یاری خمینی، یاری رسول (ص) تو است.»

شهید هادی سزاوار بجستانی

«خدایا! شهادت برای من آغازی دگر است، پس مرا در جهت پذیرش آغازی دگر مهیا ساز و آن‌طور که صلاح است مرا رخت هجرت بپوشان و چه رختی زیباتر از لباس شهادت؟ زیرا حسین (ع) نیز همین لباس را برگزید.»

سردار شهید ابوالفضل رفیعی سیج

«بارالها! اگر با شهید شدن و ریختن خون ابوالفضل نهال نوپای انقلاب آبیاری شده و ثمربخش است، پس هرچه زودتر مرا شهید گردان که تنها آرزوی من پیوستن به لقاء توست.»

سردار شهید غلامعلی چرخنده

«خدایا، خدایا، تکه‌تکه‌ام کن و تکه‌هایم را به مادرم نرسان که او مادر وهب است. و بدنم را بسوزان و خاکسترم را به صبا بده تا چون صحابه عزیز پیامبر (ص) به فرات و دجله بپیوندم.»

شهید هادی شریعتمداری

«پروردگارا!به درگاه قدرتوغفّاریت توسرِ بندگی بر خاک می‌سایم وطلب غفران می‌کنم .

محبوبا!استغفارمی‌کنم ازهرلذّتی جزیاد تو وازهرراحتی جزانس تو وازهرشادی‌ای جزقرب تو و ازهرکاری جزاطاعت تو.»

شهید مجید نصری

«پروردگارا! تو را شکر می‌کنم که مرا در این انقلاب و به دست این رهبر و مردم پرورش دادی.»

سردار شهید نورالله کاظمیان

«خدا را شکر می‌کنم بر آنچه داد و آنچه گرفت. ما همه امانت خداییم بر روی زمین. معبودا، دل به لطف و کرمت بسته‌ام، بر ما رحم کن و ما را لحظه‌ای به خود وامگذار.»

سردار شهید هاشم بندار

«خداوندا، از گناهان من درگذر. خدایا، مواظب این بندهٔ ضعیف باش، زیرا که اگر او را به خود بگذاری، از جاده اصلی منحرف می‌شود. معبودا، توفیقی ده که با شهادتم دین خود را ادا کنم.»

شهید حسن باقری

«خدای بزرگ را شکر می‌کنم که ما را از کسانی نیافرید که در برابر خون شهدا ساکت بنشینیم و لیاقت همان را به ما داد که راه شهدا را که همان راه امامان است بشناسیم و آن را بپیماییم و مپندارید که این را کورکورانه و از روی هوی و هوس انتخاب کرده، بلکه از وقتی‌که در قلبم احساس کردم، این را انتخاب کردم.»

سردار شهید مهدی صبوری بوریابادی

«اکنون‌که در راه خالقم و تنها معبودم به جبهه می‌روم، از درگاهش می‌خواهم به آن‌سو و آن رهی که خودش می‌خواهد هدایتم کند و هر قدمم و هر نفسم برای او و به خاطر او باشد و علی‌الدوام برای او بگویم و بسوزم و بجوشم و برای او باشم، هرچند که فردی خطاکار و معصیت‌کارم و او خالقی یکتا و بزرگ.»

سردار شهید علیرضا عربی آیسک

«ای خدا، از تو خواستارم اگر شهادت را نصیبم کردی، آن‌چنان شهادتی نصیبم کن که به خاطر رضایت ذات اقدست باشد. خداوندا، مرا در صف شهدای اسلام قرار بده و مرا از بندگان مخلص خودت و مؤمنین به پیامبرت ـ حضرت محمد (ص) ـ و از شیعیان حضرت علی (ع) و از مطیعان ولی امرت حضرت مهدی (عج) و نائب برحقش خمینی عزیز قرار بده»

سردار شهید سید محمدعلی مهرداد

«پروردگارا! در زندگی همچون محصلی بودم که در کلاس تحصیل فضیلت و معنویت تنبلی کرده‌ام و درس نخوانده‌ام، مرا قبول کن.»

شهید محمدابراهیم آبجقانی

«یا ارحم‌الراحمین! توبه‌ام را بپذیر و در آخرین لحظات، دلم را به خودت مشغول دار که سخت محتاج ذکرتوام.»

شهید سید سعید خالقی

«خدایا! تو را شکر که زندگی را وسیله‌ای برای آزمایشمان قرار دادی تا با مال و جان و فرزند و تمامی هستی و نعمت‌هایمان در این آزمایشات عظیم و پی‌درپی شرکت نماییم.»

سردار شهید غلامرضا جنگی

«بارالها، به سویت می‌شتابم، مانند عاشقی که به دیدار معشوق خود می‌شتابد. امیدوارم که بنده خود را بپذیری و از گناهانم درگذری. معبودا، خودت فرمودی: اگر کسی به سویم آید، او را پذیرایم.»

سردار شهید سید هاشم آراسته

«خدایا! خوشبختی من کجاست وقتی‌که سعادت، جز از مشرق دست‌های تو طلوع نمی‌کند.»

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها