0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

وصیتنامه شهید علیرضا حویزی
شنبه 30 خرداد 1394  3:23 PM

وصیتنامه شهید علیرضا حویزی
و اما چند کلامى براى امت حزب‌الله و دوستان، رفقاء، برادران. خدا را سرلوحه زندگى خویش قرار دهید و هر کارى را که مى‌خواهید انجام دهید رضاى خدا را در نظر بگیرید. 

بسم الله الرحمن الرحیم
و قاتلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونکم و لا تعتدوا ان الله لا یحب المعتدین. سوره بقره آیه ۱۹۰
در راه خدا با آنان که به جنگ و دشمنى شما برخیزند جهاد کنید و لیکن ستمکار نباشید که خدا ستمکاران را دوست ندارد. با درود به رهبر کبیر انقلاب امام خمینى و شهیدان از صدر اسلام تا حال و با سلام به امت شهیدپرور ایران. شهادت کمال انسان است و ملتى که شهادت دارد اسارت ندارد. (امام خمینى)
خدا را سپاس مى‌کنم که مرا در این برهه از زمان آفرید و هدایتم کرد که در راه او جهاد کنم و لباس رزم پوشم و آن تکلیف و مسئولیتى که بر عهده ماست بتوانیم ان‌شاء الله بنحو احسن انجام دهیم شاید که مورد قبول خداوند قرار گیرد و ما را به بندگى خودش قبول کند و قلم عفو بر گناهان ما بکشد و بر بدن ضعیف رحم کند زیرا که در برابر آتش عذاب او ما را تحمل نیست خداوندا ما جز تو پناهى نداریم و در هنگام غربت و تنهایى به که روى مى‌آوریم و از که کمک و یارى بخواهیم خداوندا تو خود وعده داده‌اى که هر بنده‌اى یارى دین را کند بخاطر من سختیها و مصائب را تحمل نماید و از من یارى بخواهد او را یارى خواهم کرد خدایا ما در شب عملیات به امید تو به خط دشمن مى‌زنیم خدایا تو پیروزمان بگردان.

و اما چند کلامى براى امت حزب‌الله و دوستان، رفقاء، برادران. خدا را سرلوحه زندگى خویش قرار دهید و هر کارى را که مى‌خواهید انجام دهید رضاى خدا را در نظر بگیرید روابط را با همدیگر مستحکم کنید به خانواده‌هاى شهداء سرکشى کنید که این شهیدان بر گردن ما حق دارند و ما هم باید راه آنها را دنبال کنیم تا شاید مورد رحمت خداوند قرار گیریم جلسات قرآن را گرم بگیرید به نماز جمعه و دعاى کمیل بروید و ما را در آنجا یاد کنید که هر چه دارید از آنهاست و به جبهه‌هاى نور قدم بردارید زیرا در آنجاست که انسان نشانه‌ها و رحمت خدا را با چشم دل مى‌بیند و پى به عزمت او مى‌برد و سنگرهاى مدارس و دانشگاه را پر کنید و براى خدا و خدمت به مملکت و مردم خود درس بخوانید و به آن منحرفان و از خدا بى‌خبران اجازه ندهید که به دانشگاهها راه یابند و آخر در خدمت بیگانگان قرار گیرند همیشه در صحنه باشید و گوش به فرمان امام باشید و قدر او را بدانید که اگر روحانیت نبود خدا مى‌داند که این اجنبیان چه بر سر ما مى‌آوردند و اسلام را براى همیشه نابود مى‌کردند. و سخنى چند با خانواده عزیز خانواده‌اى که برایم زحمات فراوان کشیدند تا مرا به این سن و سال رساندند و مى‌دانم که از دست دادن فرزندتان براى شما مشکل است ولى بدانید که من امانتى بودم در نزد شما و دنیا منزلگاه موقتى است و عاقبت همه بسوى او رجوع مى‌کنیم که انا لله و انا الیه راجعون. پدر جان از تو مى‌خواهم همچون گذشته با کمال شجاعت و شهامت در مقابل مصائب صبرى حسینى داشته باشى و پیامت را به گوش مردم برسانى و بدان که مسئولیت تو سنگین است و مردم به دید دیگرى به تو نگاه مى‌کنند زیرا که تو پدر شهیدى. و اما تو اى مادر مهربانم: اى که قلم در وصف تو یاراى نوشتن ندارد از تو مى‌خواهم همچون مادرانى باشى که در جنگهاى صدر اسلام وقتى سر فرزندش را برایش آوردند آن را به طرف آنها پرتاب کرد و گفت من چیزى را که در راه خدا داده‌ام پس نمى‌گیرم و بدان که تو اجرى عظیم در نزد خدا دارى و از خدا مى‌خواهم که براى تو صبر و استقامت عطا کند و اما شما برادران بخصوص داداش بزرگم از شما مى‌خواهم که در خط امام باشید و نمازهایتان را به موقع بخوانید و تو برادر کوچکم محمد به تو توصیه مى‌کنم که جلسه قرآن و نماز جمعه و دیگر فعالیتهاى خود را ادامه دهى و دنباله‌رو راه شهیدان باشى و وصیت من به شما خواهرانم این است که همچون زینب‌کبرى آن شیرزن میدان کربلا و آن مظهر عصمت و طهارت را الگوى خود قرار دهید و عفت و پاکدامنى خود را حفظ کنید و در دامان پاکتان فرزندانى تربیت کنید که براى مملکت اسلامى مفید باشند و در خدمت اسلام باشند و در بپا داشتن نماز سهل‌انگارى نکنند زیرا که نماز سنبل و سلاح ما مسلمین است. سلامم را به کلیه اقوام و آشنایان برسانید و از آنها درخواست حلالیت برایم بنمایید خداوند ان‌شاء الله همه ما را جزو بندگان خالص خود قرار دهد و او را به پهلوى شکسته زهرا(ص) قسم مى‌دهم که قلم عفو بر سر تمام گناهان ما بکشد در پایان از تمامى شما التماس دعا دارم و من هم به نوبه خود دعاگوى شما هستم. ضمنا مقدارى پول در بانک دارم که خمس آن را جدا کنید و بقیه را خیرات کنید و مرا در شهیدآباد به خاک بسپارید. چند بیت شعرى است که تقدیم حضورتان مى‌کنم.

اى دل بیا که تا بخدا التجا کنیم         وین درد خویش را ز در او دوا کنیم
امید بگسلیم ز بیگانگان تمام           زین پس دگر معامله با آشنا کنیم
سر در نهیم در ره هرچه باد باد     تن در دهیم هرچه رسد مرحبا کنیم

والسلام حمید حویزى

درباره شهید

نام و نام خانوادگی: علیرضا حویزی
نام پدر: حسین
تاریخ تولد: ۱۳۴۹
تاریخ شهادت:۱۳۶۴
محل تولد: دزفول
محل شهادت: فاو

نگارنده : fatehan1 در 1392/7/21 11:34:22