0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

فرازی از وصیت نامه شهدای لرستان؛ توصیه شهدا ی لرستان به فرزندانشان
دوشنبه 18 خرداد 1394  11:43 PM

فرازی از وصیت نامه شهدای لرستان؛ توصیه شهدا ی لرستان به فرزندانشان
فرزندانم! بدانید که ایران این سرزمین دلیرخیز و مسلمان و دشمن‌شکن هرگز با داشتن این چنین مردان از جان گذشته و ایثارگر در راه الله تن به ذلت نخواهد داد و تا ظهور حضرت مهدی(عج) همچنان بر کفاران یورش می‌برد تا نسل کثیف آن‌‎ها را از صحنه روزگار محو سازد.

فرازی از وصیت نامه شهدای لرستان /توصیه شهدا ی لرستان به فرزندانشان:

شهید رحیم سگوند1 :

به فرزندم بگویید که پدرت در راه خدا کشته شده است و او را راهنمایی کنید تا در آینده دنباله راه خودم را بگیرد و راه دیگری را انتخاب نکند که هر راه دیگری به بن‌بست منتهی می‌شود.

شهید اسفندیار ولی‌زاده2 :

فرزندم هیچ موقع نگذارید بار مشکلات پشتتان را خم کند. همیشه مشکلات را آسان کنید و آن‌ها را حل نمایید، هیچ وقت فریب افراد فاسد را نخورید و حرف آن‌ها را باور نکنید. سعی کنید دنباله‌رو راه من باشید و دست از تلاش و مبارزه برندارید، همیشه به یاد خدا باشید و حرف رسول‌الله(ص) را سرمشق خودتان قرار دهید.

شهید علامحمد تقوی 3:

فرزندانم! تا می‌توانید در جستجوی حقیقت باشید تا آن‌را دربابید. فرزندان عزیزم سفارش می‌کنم شما را به فراگیری علم، آری علمی که توأم با ایمان باشد. بسیار کوشا باشید و پیرو صدیق قرآن باشید و از مطالعه کوتاهی نکنید.

شهید محمود ملکی4 :

فرزندانم! این شمایید که باید بعد از من بتوانید در جامعه مفید باشید. همیشه نماز و روزه و کارهای نیک را فراموش نکنید. هم‌چنین از شما می‌خواهم که همیشه با عزت و سرافرازی زندگی کنید.

شهید درویش‌علی شکارچی5:

نمی‌خواهم آزادی پسرم قربانی نیرنگ جهان‌خواران باشد. به پسرم واقعیت را بگویید. می‌خواهم پسرم واقعیت را بشناسد، امپربالیسم و استعمار را بشناسد. به پسرم بگویید من شهید شده‌ام، بگذاربد پسرم به شهیدان بنگرد، بگذارید پسرم عمار و یاسر باشد، بگذارید سربازی فداکار برای رهبر باشد.

شهید عطابیک ظفری‌نسب6:

برادرانم! دخترانم را با اخلاق نیکو بزرگ کنید و آن‌ها را از شما می‌خواهم و موقعی که بزرگ شدند به آن‌ها بگویید که پدرتان کجا رفته و هدفش چه بوده تا مخالفت با آمریکا و کفر جهانی بیش تر در رگهای بدن شان در جریان باشد.

شهید فریدون دولتشاهی7:

بچه‌ها! خدا را فراموش نکنید و درس‌هایتان را بخوانید و به مادرتان کمک کنید چون خدا از کسانی‌که به مادرشان کمک می‌کنند و درسشان را می‌خوانند خوشش می‌آید.

شهید رضا شنبه‌زاده8 :

فرزندانم! بدانید که ایران این سرزمین دلیرخیز و مسلمان و دشمن‌شکن هرگز با داشتن این چنین مردان از جان گذشته و ایثارگر در راه الله تن به ذلت نخواهد داد و تا ظهور حضرت مهدی(عج) همچنان بر کفاران یورش می‌برد تا نسل کثیف آن‌‎ها را از صحنه روزگار محو سازد.

شهید علی‌رضا نعمتی سنگده9:

ای فرزندانم! تا می‌توانید دست از اسلام برندارید و دنبال راه پدرتان باشیدکه همان راه حق است

پی نوشت ها:

1.  شهید رحیم سگوند | نام پدر:آقا رضا|تاریخ ومحل تولد:1341،خرم آباد |تاریخ و محل شهادت: 1361/10/09سوسنگرد

2.   شهید اسفندیار ولی‌زاده | نام پدر:بهرعلی|تاریخ ومحل تولد:1322 روستای اب باریک الشتر |تاریخ و محل شهادت: 1361خرمشهر

3.  شهید علامحمد تقوی| نام پدر:عباس|تاریخ ومحل تولد:1310روستای درگرم بروجرد |تاریخ و محل شهادت:1362زندان الرمادیه عراق

4.   شهید محمود ملکی| نام پدر:|تاریخ ومحل تولد: |تاریخ و محل شهادت:

5. شهید درویش‌علی شکارچی | نام پدر:حسین علی|تاریخ ومحل تولد:1327پلدختر |تاریخ و محل شهادت:1365/2/28حاج عمران

6.  شهید عطابیک ظفری‌نسب| نام پدر:علی شاه|تاریخ ومحل تولد:1338روستای وارک پاپی خرم آباد |تاریخ و محل شهادت:1365/3/2حاج عمران

7. شهید فریدون دولتشاهی | نام پدر:غلام عباس|تاریخ ومحل تولد: 1346بروجرد|تاریخ و محل شهادت:1366/9/19حاج عمران

8.  شهید رضا شنبه‌زاده | نام پدر:دوشنبه|تاریخ ومحل تولد:1318روستای هفت چشمه دلفان |تاریخ و محل شهادت:1365/3/2حاج عمران

9.  شهید علی‌رضا نعمتی سنگده | نام پدر:رضا|تاریخ ومحل تولد:1303روستای سنگده ملایر |تاریخ و محل شهادت:1362/12/4تنگه چزابه

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
kare_natamam shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها