شماره 20
جمعه 5 تیر 1394 11:15 AM
شیرکاکائو
مواد لازم
شیر یک لیوان
شکر 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا 2 قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.
مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.
اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.
زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.
کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.
اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
– شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و 20 ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
– لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
– یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
– بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.