شماره 14
شنبه 30 خرداد 1394 6:16 PM
آفوگاتو
آفوگاتو عبارت است از ترکیب اسپرسو با یک یا چند اسکوپ بستنی
آیکافی – آفوگاتو (Affogato در ایتالیایی به معنی غرقشده) در دستهی ترکیبات مشتقشده از اسپرسو جای میگیرد و از آمیختن یک یا چند شات اسپرسو با بستنی بهدست میآید. در ویکیپدیای انگلیسی آمده که نوشیدنیای مبتنی بر قهوه است؛ لذا بهجای اسپرسو میشود از – مثلا – قهوه دمی هم استفاده کرد. اما عرفْ ترکیب اسپرسوست با بستنی (معمولا بستنی وانیلی) یا ژلاتو.
اگر در خانه میخواهید آفوگاتو درست کنید و دستگاه اسپرسوساز ندارید٬ از قهوهی تهیهشده بهروش فرنچپرس یا موکاپات استفاده کنید. قهوهتان را کمی غلیظ بردارید: یا از پودر قهوهی بیشتری استفاده کنید و یا آسیاب قهوه را ریزتر بگیرید.
برای تزیین گاهی سس شکلات یا کارامل هم به آفوگاتو اضافه میکنند.