0

کباب مرغ تند و تیز

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

کباب مرغ تند و تیز
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  12:50 PM



جوجه کباب یکی از غذاهای پر طرفدار است که به راحتی می توان در منزل درست کرد. نکته بسیار مهم در این غذا،موادی است که تکه های مرغ را در آن می خوابانیم.در اینجا دستور تهیه یک جوجه کباب بسیار خوشمزه آورده شده است.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار (3)

مواد لازم

  • 3 ق س روغن
  • 2 حبه سیر خردشده
  • 1 عدد پیاز حلقه ای خردشده
  • 1 ق چ زردچوبه
  •  2 /1 ق چ زیره
  •  2 /1 ق چ پودر زنجبیل
  •  2 /1 ق چ نمک
  •  2  /1 ق چ فلفل سیاه
  •  4 /1 ق چ دارچین
  •  2  /1 ق چ فلفل هندی
  •  8/1 ق چ پودر فلفل شیرین
  •  2 /1 ق چ جوز هندی
  • 500 گرم سینه مرغ خردشده
  • 15-10 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
  • 4 ق س پیازچه خردشده
  • 14 عدد سیخ کباب چوبی

طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ روغن، سیرخردشده، پیاز و پیازچه خردشده،زردچوبه،زیره،پودر زنجبیل،نمک،فلفل سیاه،دارچین،انواع فلفل و جوز هندی را خوب باهم مخلوط‌کنید. حالا تکه‌های مرغ و گوجه‌فرنگی‌هارا داخل کاسه بریزید و آنها را خوب به مواد آغشته کنید سپس با درپوش مناسب ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شبانه‌روز آن را داخل یخچال بگذارید تا تکه‌های مرغ کاملاً مزه دار شوند.

2. حالا سیخ‌های چوبی را به مدت 10 دقیقه داخل کاسه مناسبی حاوی مقداری آب خیس کنید.کباب‌پز یا باربکیو را با حرارت ملایم روشن کنید. تکه‌های مرغ و گوجه‌فرنگی‌ها را به سیخ بکشید سپس روی حرارت آنها را کباب کنید.

3. حالاسیخ‌های کباب را داخل بشقاب‌های مناسب قرار دهید و ظرف را با مقداری برگ کاهو تزیین کنید.


یه جور دیگه

این غذا را می توانید داخل فر هم درست کنید. بدین طریق که تکه های مرغ را همراه با موادی که جوجه ها را در آن خوابانده بودید داخل ظرف مناسب فر مثل پیرکس بریزید و آن را به مدت 45-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها