0

خورش خلال بادام

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

خورش خلال بادام
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  12:40 PM

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام از جمله خورش‌هاي مجلسي و رسمي مردم كرمانشاه است كه البته طعم و مزه آن با ذائقه‌هاي استان‌هاي ديگر سازگاري دارد و براي مهماني‌ها بسيار مناسب است.
 

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار (3)

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر



  • 400 گرم گوشت خورشي
  • 200 گرم خلال بادام
  • 1 عدد پياز متوسط
  • 4ق س زرشك
  •  1 ق‌س گلاب
  • 3 عدد ليمو عماني
  •  2  /1 ق‌چ زعفران سایيده شده
  • 1  ق‌م سرخالي دارچين
  •  نمك به مقدار لازم
  •  روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:


1. ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كنيد و پس از شستن در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. سپس پياز را به صورت خلالي خرد كنيد. در قابلمه مناسبي مقداري روغن بريزيد و پياز خرد شده را در آن تفت دهيد.

2. گوشت‌هاي قيمه‌اي را همراه با نمك و زعفران به پياز داغ اضافه کرده، كمي سرخ كنيد. سپس در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا نيم‌پز شود. پس از آن، خلال‌هاي بادام را با يك ليوان آب جوشيده اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد و منتظر بمانيد تا گوشت به طور كامل بپزد.

3. در اين فاصله، ليموعماني‌ها را توسط چنگال سوراخ كنيد و در كاسه‌اي حاوي مقداري آب‌جوش بريزيد تا خيس بخورند. بعد از آنكه گوشت پخته شد، ليموعماني‌ها را همراه با آب داخل قابلمه بريزيد. زرشك را نيز پاك كنيد و بعد از شستن به مواد اضافه كنيد.

نكته: در صورت دلخواه مقداري از زرشك را براي تزیين روي خورش كنار بگذاريد.

4. بعد از اضافه كردن زرشك، ابتدا دارچين و سپس گلاب را  بيفزايد و بعد از آنكه چند جوش زد، گاز را خاموش كنيد. خورش را در ظرف مورد نظر بكشيد و زرشك اضافي را بعد از تفت دادن در روغن، روي آن بريزيد.

نكته:اضافه كردن دارچين و گلاب بايد در مراحل پاياني پخت باشد تا عطر آنها از بين نرود.

فوت وفن

دقت کنید که برای پخت گوشت آب بیش از اندازه نریزید. این کار باعث می شود خورش رقیق شود.

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها