مربای خلال نارنج و طرز تهیه آن
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 4:38 PM
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای خلال نارنج:
خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
شکر یک کیلو
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
آموزش تهیه:
– خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
– مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
– خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
– سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود.
– شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
– بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
– در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید.بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.