0

راهنمایِ جامع برنامه نویسی (چگونه برنامه نویس شویم New Version)؟

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:راهنمایِ جامع برنامه نویسی (چگونه برنامه نویس شویم New Version)؟
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  3:37 PM

در برنامه نویسی موبایل، کدام پلتفرم؟ Android یا iOS یا Windows Phone یا Java؟
خیلی با احتیاط وارد بازار کار برنامه نویسی برای موبایل شوید چون در ایران بازار کار قوی ای ندارد و ممکن است بعداً به این نتیجه برسید که اگر وقت خود را روی وب یا دسکتاپ می گذاشتید بهتر بود. بیشتر افرادی که من می بینم که برنامه نویسی موبایل انجام می دهند، شغل دیگری دارند و برای تفریح کار می کنند.
- اپل ما را خط زده است، پس ما هم iOS را خط می زنیم:
احتمالاً می دانید که اپل همه چیزش را برای ایران تحریم کرده است. از طرفی برنامه های اپل باید حتماً توسط اپل و در App Store تأیید شوند و قرار بگیرند وگرنه قابل استفاده روی گوشی کاربر نیستند (مگر اینکه Jail Break شده باشد که خوب، عاقلانه نیست روی گوشی های جیل.بریک شده برنامه ریزی کنید). به همین راحتی ها نمی توانید برنامه ای که نوشته اید را به دست کاربر برسانید. من تعداد معدودی ایرانی دیده ام که برای اپل برنامه نویسی می کنند که آن ها هم اکثرشان در خارج از کشور زندگی می کنند و محدودیت قانونی ندارند.
به هر حال، اگر بخواهید برای iOS کدنویسی کنید، باید به زبان C++‎ مسلط باشید. Xcode SDK را از سایت اپل دانلود کنید و روی سیستم عامل مک خود نصب کنید و شروع کنید. البته می توانید از پروژه مونو هم استفاده کنید تا کدهای C#‎ شما روی iOS اجرا شوند.
- آندروید دنیای گوشی ها را فتح خواهد کرد:
گوگل روی هر چیزی دست بگذارد، دیر یا زود به صدر لیست منتقل می شود و این طبیعی ست.
آندروید با اینکه مدت کمی از عمرش می گذرد، اما در صدر لیست سیستم عامل های موبایل است و به زودی همه جا دیده خواهد شد حتی روی یخچال فریزر شما!!
بنابراین، پیشنهاد اول من این است که به سمت آندروید بروید.
برای برنامه نویسی ویژه آندروید، باید زبان Java را بلد باشید. فکر می کنم حالا متوجه می شوید که چرا جاوا در رتبه دوم زبان های محبوب است!
خیلی ها معتقدند دنیا دارد به سمت موبایل و تب لت می رود. "اینترنت بدون وب" عنوانی است که این روزها مطرح است. همه سایت ها برای خود یک اپلیکیشن ارائه کرده اند که روی گوشی اجرا می شود و نیازی نیست وارد وب سایت خاصی شوید!
- ویندوز فون، جان خواهد گرفت:
ویندوز فون هم به زودی جا باز خواهد کرد. روی آن هم می توانید برنامه ریزی کنید، اما اولویت اولتان، جاوا و آندروید باشد.
برای ویندوز فون می توانید به زبان C#‎ برنامه بنویسید.

مواردی که ذکر شد تنها اظهار نظر شخصی جمعی از برنامه نویسان بود.
درصورتی که میخواهید زبانی رو انتخاب کنید بهتره نظرات بقیه برنامه نویسان رو هم بخونید/

مطالبی که ذکر کردم خالی از خطا نیست ممکنه بعضاً بعضی جاها ایرادات جزئی موجود باشه/

انتقادات و پیشنهادات رو خصوصی اعلام بفرمایید/

جا داره از همه عزیزانی که در این مقاله بهم کمک کردند تشکر کنم/

م.و.ف.ق باشید///

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
only110
دسترسی سریع به انجمن ها