پاسخ به:راهنمایِ جامع برنامه نویسی (چگونه برنامه نویس شویم New Version)؟
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 3:35 PM
- برنامه نویسی به زبان ASP یعنی نوشتن برنامه از صفر:
یعنی چون سیستم آماده وجود ندارد، شما باید خودتان آستین بالا بزنید و یک برنامه را بنویسید. مثلاً یک مشتری به شما می گوید من یک سایت معرفی مؤسسه ام یا یک انجمن گفتگو یا یک گالری عکس و یا مدیریت کاربران و امثالهم را می خواهم. شما شروع می کنید از صفر برنامه اش را می نویسید. تأمین امنیت، خطایابی و ... همه به عهده شماست.
- نوشتن از صفر یعنی صدها هزار تا چند میلیون تومان هزینه!
به مرور متوجه می شوید که نوشتن یک برنامه از صفر یعنی یک عمر پای برنامه گذاشتن. حالا شما برنامه ای که عمرتان را پایش می گذارید، چند می فروشید؟ مطمئناً دلتان نمی آید در ساده ترین شکل ممکن، زیر یک میلیون تومان قیمت بدهید.
- کدام مؤسسه شهرستانی بیش از یک میلیون تومان صرف سایت خود خواهد کرد؟
تجربه من نشان می دهد که تقریباً هیچ مؤسسه و سازمان و شرکتی در شهرستان به یک شرکت طراحی وب یا به شخص شما، این مقدار پول نمی دهد.
من حدود 8 سال است که درگیر طراحی وب هستم و با مؤسسات مختلف شهرستانی وارد مذاکره برای داشتن یک سایت شده ام و این را به جرأت و از روی تجربه ام می گویم که در شهرستان، این مبالغ، بسیار بالاست.
(بگذریم که گاهی برخی مؤسسات بیشتر از این هزینه را به یک شرکت طراحی وب تهرانی می دهند، چون به شرکت های شهرستانی اعتماد ندارند)
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.