پاسخ به:راهنمایِ جامع برنامه نویسی (چگونه برنامه نویس شویم New Version)؟
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 3:33 PM
اگر واقعاً میخواید برنامه نویسی رو یاد بگیری از C & C++ شروع کنید؛چون در این زبان همه چیزی برای یک برنامه نویس خوب شدن مُهَیا هست؛ در زبان C# وقتی شما با یه TAB زدن یه خط کامل برای شما نوشته میشه منظورش اینه که آقا در C# ما نمیخوایم تو کد نویسی کنی ما ایده برنامه نویسی میخواییم ازت،تو ایده خودت رو مطرح کن کدهاش آماده هست!!
امروزه یادگیری یک زبان برنامه نویسی کافی نیست و شما باید حداقل چند زبان برنامه نویسی یاد بگیرید،لازم نیست شما در همه زبان ها خبره بشید در همین حد که بتونید نیازهای خودتون رو رفع کنید و گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید بیرون کفایت میکنه.من به شخصه به غیر از زبان های .NetFramework بقیه کار کردم و کد نویسی کردم و قواعد کد نویسی و بلدم و هر جا گیر کردم یه نگاهی به documentهای سایت سازنده میزنم و کارم رو انجام میدم! یادمه مدت ها قبل پروژه زبان پاسکال بهم خورده بود با اینکه تا اون موقع (89) تو محیط پاسکال کد نزده بودم،پروژه رو انجام دادم؛ اول الگوریتم برنامه رو کاغذ پیاده سازی کردم و با استفاده از Documentهایی که در دسترس داشتم اومدم برنامه رو نوشتم و کارفرما هم خیلی راضی از پروژه حق الزحمة رو کامل پرداخت کردند. پس نیازی نیست که حتماً روی همه زبان ها تسلط داشته باشید،فقط کافیه که به ساختار اون زبان برنامه نویسی آشنا باشید بقیه اون فقط syntax هست.
مقایسه زبان های برنامه نویسی:
این کار درستی نیست؛یعنی اینکه ما نمیتونیم بگیم که آقا این زبان خوبه این زبان خوب نیست!
این زبان سخته ،این زبان آسونه و ...
هر زبان برنامه نویسی نقاط ضعف و قوت خودش رو داره و شما باید بسته به نوع نیازت بیایی زبان برنامه نویسی مورد نظرت رو انتخاب کنی!!
مثال میزنم براتون فرض کنید که از تهران میخوایید به یکی از شهرهای کشور برید(مثلاً ساری) برای رسیدن به این شهر راهای متفاوتی وجود داره،اگه میخوایید از مناظر طبیعی لذت ببرید هر جا که مکان بِکری دیدید وایسید و از منظره ها لذت ببرید با ماشین شخصی سفر کنید،اگر میخوایید زودتر به مقصد برسید با هواپیما سفر کنید،اگر میخوایید در مسیر راحت و مطمئن باشید با قطار مسافرت کنید،اگر میخوایید سفرکم هزینه باشه با اتوبوس مسافرت کنید.
در زبان برنامه نویسی هم به همین شکل هست اگه شما میخوایید ویروس نویسی و Keylogger نویسی یاد بگیرید بهتره از C++/C/Visual Basic استفاده کنید.
اگه زبان تحت وب کار کنید برید سراغ زبان PHP or asp.net , java script و... (جلوتر به تفضیل توضیح خواهم داد).
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.