پاسخ به:راهنمایِ جامع برنامه نویسی (چگونه برنامه نویس شویم New Version)؟
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 3:32 PM
اولین قدم برای برنامه ساز م.و.ف.ق شدن داشتن هدف وانگیزه مناسبه؛شماباید برای خودتون یک هدفی تعیین کنید و برای اون هدف تلاش کنید؛کسی که بی هدف وارد دنیایه برنامه سازی بشه خیلی خیلی دوام بیاره 6 ماه که زود زده میشه میره پی کسب و کارش!!!
افراد زیادی پیش من اومدن برای مشاوره درسی و برنامه نویسی؛وقتی از هرکدومشون پرسیدم که هدف چیه از برنامه نویسی 85% تو کما بودن که چی بگن!! بعضی ها هم گفتند که فلان شخص تو فامیلمون برنامه نویسی بلده منم میخوام یاد بگیرم روشو کم کنم :| !!
تنها تعداد کمی رو دیدم که هدفمند کار کنند و با برنامه ریزی درست جلو برند!
سال گذشته شخصی پیشم اومد گفت میخواد برنامه نویسی یاد بگیره و مونده که چطوری شروع کنه و خیلی هم علاقه نشون میداد به این موضوع؛ سوال ازش پرسیدم هدفت از اینکه میخوای برنامه نویس بشی چیه؟ پاسخی که داد خیلی جالب بود،با اینکه رشته کامپیوتر نبود (مهندسی کشاورزی میخوند) اما میگفت قصد دارم تا با یادگیری برنامه نویسی به جامعه مهندسین کشاورزی کمک کنم. واقعاً هدف خوبی در ذهن خودش داشت و با توجه به پشت کاری که داشت تونست زبان C# و AVR رو یاد بگیره و به کمک یک مهندس الکترونیک تونسته در زمینه کشاورزی صنعتی تو شمال کشور جزو نمونه ترین مهندسان باشه!!!
یادگیری زبان های برنامه نویسی به این سادگی نیست که شما بیاید بگید که خوب من امروز این زبان رو یاد میگرم بعدش همه چی حله همه کار میتونم انجام بدم!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.