0

مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالش‌ها و راهکارها»

manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

پاسخ به:مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالش‌ها و راهکارها»
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  6:21 PM

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول hossein201273

سپاس از این مبحث ،اول از همه باید عرض کنم تا دقایق وقت اضافه خدمت نمیرم ،تا موقعی که مجبور نشوم نمی روم ،اما در کل خدمت در این وضع اقتصادی ،در این اوضاع الم شنگه جامعه مان من نیازی نمی بینم ،من خودم قربانی یکی از معافیت های خدمت به نام سه برادری هستم وفقط به این جرم معاف نشدم چون متولد ۷۳بودم واگر متولد ۷۲بودم الان معافیت سه برادری تو دست هام بودم ،گذشت و سه تا برادرام رفتن و اینم تقدیر ما تا این ساعت ،تا بعدشم خدا بزرگه ،ولی در کل اجباری بودن فایده ای ندارد ،مدت زمان خدمت زیاده ،اگر دوازده ماه بود همه با سر می رفتند واین قدر غصه نمی خوردند ولی نیست که نیست ،اگه همچین میگن میری خدمت مرد میشی انگار ما از تو شکمه ننمون به غیر از مرد متولد شدیم .خخخخخ،اگه قراره با خدمت مرد بشم ،می خوام صد سال سیاه نشم،خخخخ/خدمت را تو دهه نود و تو این اوضاع نمی پسندم /بقیش هم بعدا بررسی می کنیم

سلام. حسین جون حرفاتو عین چی قبول دارم. اصلاً باید با آب طلا بنویسی، برام بفرستی تا بزنم توی اتاقم.

مخصوصاً عاشق این جملتم:

اگه قراره با خدمت مرد بشم، می خوام صد سال سیاه نشم.

حسین میبینی چقد با هم تفاهم داریم؟؟!!! ولی هِی تو درستو بهانه میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!

ما که نمی تونیم با مسوولین مربوطه سازمان نظام وظیفه کشور مبارزه کنیم:به نظر من هرچی خواست خداوند هست همان تقدیرمان شود ان شالله ....

اگه همین فردا اعلام کنند با گرفتن زن ومتاهل شدن کارت معافیت تقدیم می گردد با سر میرم خواستگاری برای زن گرفتن .خخخخ

به امید روزهای زیبا

تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 shayesteh2000 liasam
دسترسی سریع به انجمن ها