به فوتبال اصفهان حسادت ميكنند/ به دنبال لوث كردن قهرماني سپاهان هستنذ
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 4:32 PM
|
رسول كربكندي در خصوص اتفاقات اخير در هفته پاياني ليگ برتر فوتبال و شايعاتي كه حواشي تبريز و قهرماني سپاهان را به حضور مديران اصفهاني در فدراسيون ربط ميدهد به ايمنا گفت: در عصر ارتباطات و در زماني كه تمام رسانهها اين بازي را پوشش ميدادند اين اتفاق عجيب به نظر ميرسد. همه آنچه رخ داده ناشي از بي تدبيري بوده و اگر نتيجهاي به اشتباه اعلام شده است البته كاري غيراخلاقي بوده است.
وي افزود: اما اين همه ماجرا نيست، به عنوان مثال من بروم و بگويم بازي سه بر سه شده، آيا هيچ رسانهاي وجود نداشته كه واقعيت را به مردم بگويد؟ منطق ميگويد نبايد فقط به حرف يك نفر گوش داد، شايد اين موضوع ناشي از يك شيطنت بوده اما در عين حال بايد گفت با احساسات هزاران هوادار فوتبال بازي شده و مردم يك استان به آن عظمت را تحت تأثير قرار داده است.
پيشكسوت فوتبال ايران با بيان اينكه ريشه هاي اين ماجرا بايد بررسي شود گفت: شايد تماشاگران تصميم داشتند به دنبال نتيجه سه بر سه اقدامي كنند و اين حركت براي سرپوش گذاشتن روي آن بوده است. اما هرچه باشد و منشا ماجرا از هركجا باشد ربطي به فوتبال اصفهان و قهرماني سپاهان ندارد. سپاهان كار خود را كرده و بازي خود را انجام داده و موفق شده است و مطرح كردن اين مباحث لوث كردن قهرماني سپاهان است.
كربكندي در مورد اصفهان ستيزي در فوتبال كشور گفت: طبيعي است، سپاهان پيش از اين چهار بار ديگر قهرمان شده و اين فقط ناشي از حسادت و مقابله غيرواقع است. وقتي خود نميتوانند قهرمان شوند از مسيرهاي غيرقابل قبول براي توجيه عملكرد خود استفاده ميكنند.
وي ادامه داد: اصفهان در سالهاي اخير افتخارات پرشماري در فوتبال ايران به دست آورده و طبيعي است كه اين ضديتها صورت بگيرد اما گذر زمان بهترين راه مقابله با اين مسائل است تا بار ديگر آرامش به فوتبال برگردد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...