0

>> Learning WPF Full <<

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:>> Learning WPF Full <<
جمعه 25 اردیبهشت 1394  7:03 AM

کنترل Canvas
این کنترل یکی دیگه از کنترل های کانتینر می باشد که عناصر مختلف می تونن روی آن قرار بگیرن، از این کنترل به ندرت در برنامه ها استفاده میشه 
این کنترل هم چهار خاصیت Left ،Top ، Bottom و Right دارد که درون کنترل Canvas قرار دارد شما میتونین با کشیدن و رها کردن این کنترل روی فرم اونو فراخوانی و استفاده کنید و راهی دیگه این که از کدنویسی xaml برای فراخوانیش استفاده کنید به شکل زیر

کد PHP:
        <Canvas HorizontalAlignment="Left" Height="100" VerticalAlignment="Top" Width="100"/>  
مکان هر کنترل دیگه ای درون کنترل Canvas با چهار خاصیتی که ذکر کردم تعیین میشه

خاصیت ZIndex :

توسط این خاصیت می تونید نحوۀ چیدن عناصری رو که روی هم قرار گرفته اند رو مشخص کنید هر کنترلی که مقدار ZIndex ش بزگتر باشد، بر روی کنترل هایی که مقدار ZIndex اونا کوچکتر است قرار خواهد گرفت.
اگه یک کنترل Button روی یک Canvas قرار بگیره اون Button دارای خاصیت ZIndex است

در تصویر زیر دقت کنید من یک عنصر رو که همون Button روی یک کنترل Canvas قرار دادم و یک Background براش تعیین کردم با رنگ سبز و با خاصیت ZIndex چیدمانشو مشخص کردم خب اینکارو با کدنویسی هم میشه انجام داد به شکل زیر که کل کد پروژه میشه به این شکل

کد PHP:
<Window x:Class="WpfApplication1.MainWindow" 
        xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 
        xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" 
        Title="MainWindow" Height="350" Width="525"> 
    <Grid> 
        <Button  Background="Green" Canvas.Left="60" Canvas.Top="24" MinHeight="50" Canvas.ZIndex="0" Margin="63,68,78,73" >My sample</Button> 
    </Grid> 
</Window>  

خب حالا وقتی برنامه رو اجرا کنید با نگهداشتن موس روی دکمه تغییر رنگو میبینید و همچنین با کنار رفتن موس از روی دکمه

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها