کنترل های (Container)
در پست قبلی دربارۀ چینش عناصر صحبت کردم و کنترل های اساسی روهم نام بردم ، خب در این پست قصد دارم تا شش موردی رو که خدمتتون ارائه دادم توضیحات مختصری رو بیان کنم
کنترل StackPanel :
همانطور که از نامش مشخصه ، این کنترل عناصر رو به صورت پشته ای مرتب می کنه. به دو صورت افقی و عمودی می تونیم کنترل ها را قرار بدیم.
کنترل Canvas :
این کنترل اجازه قرار گرفتن کنترل ها را در مکان مشخص و ثابتی میده ، پس از قرار گرفتن عناصر روی این کنترل مکانشون برای همیشه ثبت میمونه.
کنترل DockPanel :
این کنترل کاربردی شبیه به خاصیت Dock در کنترل های دات نت فریم ورک 2.0 داره با این کنترل می تونید ، عناصر رو نسبت به لبه های مختلفش تنظیم کنید.
کنترل WrapPanel :
این کنترل، عناصر رو به صورت سطری و ستونی تا جایی که امکان داشته باشه، قرار میده. در حالت سطری، کنترل ها تا جایی که بتونن در یک سطر قرار می گیرن اگر فضای مورد نیاز کنترل ها از فضای موجود در یک سطر بیشتر باشه، بقیه کنترل ها به سطر بعدی منتقل میشن، در حالت ستونی عملی مشابه، در مورد ستون ها انجام میگیره.
کنترل UniformGrid :
این کنترل شبیه به کنترل Grid است. با این تفاوت که در این کنترل، سایز تمامی سلول ها یکسانه.
کنترل Grid :
این کنترل، پرکاربرد ترین کنترل Container ست، این کنترل با ایجاد سطر ها و ستون هایی به ما امکان قرار دادن عناصر رو در سلول مشخصی میده این کنترل شبیه به کنترل TableLayoutPanel در دات نت فریم ورک 2.0 است.