پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 3:36 PM
با سلام.
سعی میکنم برای جلسه ها فونت و رنگ خاصی رو انتخاب کنم که خودندش خسته کننده نباشه ! فقط نیاز مند
راهنمایی شما هست !
=========================
توی پست قبلی با کنترل Text Box آشنا شدیم . سعی میکنم چند کنترل رو توی همین پست توضیح بدم.
Label
کنترل Label یک کنترل نمایش متن هست ! قابلیت ویرایش توسط کاربر نداره و برای نمایش متن توسط برنامه
نویس استفاده میشه. خصوصیاتش اکثرا مانند تکست باکس هست فقط من یک خصوصیتی که بیشتر داره و بیشتر رو
مورد استفاده قرار میگیره رو میگم :
Auto Size : کنترل Label وقتی متن داخلش میره سایز خودشو به نسبت اون متن کوچیک بزرگ میکنه .
و قابلیت عوض کردن سایز Label در حالت Auto Size نیست ! اما گاهی اوقات این خصوصیت اذیت کننده میشه.
میتونیم با عوض کردن مقدار True به False این خصوصیت رو غیر فعال کنیم . اینجوری میتونیم سایز
Label رو عوض کنیم ولی دیگه Label خودشو با متن درونش هماهنگ نمیکنه و همیشه همون سایزشو داره.
Picture Box
به صورت خیلی ساده نمایش دهنده ی عکس ! کنترلی هست که درونش میتونیم عکس نمایش بدیم. چند تا از
خصوصیات رو میگم :
Image : خصوصیتی هست که عکس رو قبول میکنه ! توسط اون سه نقطه ( ... ) یک پنجره باز میشه به
نام Select Resource . دو گزینه داره : Local Resource , Project Resource File
Local Resource : فقط برای همون موقع و همون Picture Box مورد استفاده قرار میگیره و در یک فرم
دیگه و یک جای دیگه نمیتونه مورد استفاده قرار بگیره ...
Project Resource File :به پوشه Resource برنامه عکس رو اضافه میکنه و در همه جا قابل استفاده میشه.
Image Location : عکس رو به صورت مکان فایل قبول میکنه . یعنی مثلا :
C:\Users\Administrator\Desktop\abc.png
Error Image : در صورتی که هرگونه مشکلی در باز کردن یا پیدا کردن عکس پیش بیاد این عکس
که در خصوصیت Error Image انتخاب میشه , نمایش داده میشه .
Size Mode : سایز نمایش عکس رو انتخاب میکنه . چند نوع داره :
Normal : تغییری در ابعاد عکس ایجاد نمیکنه و عکس واقعی رو نمایش میده.
Stretch Image : عکس رو به اندازه ی Picture Box کوچیک میکنه .
َAuto Size : پیکچر باکس به اندازه ی عکس بزرگ یا کوچیک میشه .
Center Image : وسط عکس رو به نسبت Picture Box نشون میده.
Zoom : روی عکس زوم میکنه و با زوم نشون میده !
تا جلسه ی بعد و کنترل های دیگر خدا نگهدار
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.