[B]با سلام . جلسه ی هفتم را با موضوع تبدیل مقدار ها شروع میکنیم .
فک کنم برای بعضی شما ها این مشکل پیش اومده باشه که یخوایم یک داده رو به یک نوع دیگه تبدیل کنید . اگه بخوام واضح بگم اینه : مثلا شما یک عدد صحیح (int) دارید ولی می خواین این عدد رو به یک رشته تبدیل کنید خوب این جلسه می خوایم درمورد همین مسائل حرف بزنیم و داده ها رو به هم دیگه تبدیل کنیم .
1 . تبدیل به رشته (str)
برای این کار کافی است از تابع str(Value) استفاده کنید . منظور ما اینه که می تونید این تابع رو بنویسید و بعد تعد تبدیل بشه . ولی یه راه دیگه هم هست که اینو تبدیل کنید : باید مقدار رو بین دو علامت "" قرار بدید . یعنی مثلا example = "32" خوب این الان تبدیل شد و 32 به یک رشته تبدیل شد .
استفاده از تابع :
کد:
str(50)
#جواب :
'50'
2 . تبدیل به عدد صحیح (int)
شما وقتی بخوای یک مقدار رو به عدد صحیح تبدیل کنید می بایست از int ("Value( استفاده کنید . شما با این کار می تونید مقدار رو تبدیل کنید . اگر بخواید رشته رو تبدیل کنید باید حتما عددی بین "" باشد . و مقدار های بولین هم اینگونه هست True مساوی است با 1 و False مساوی است با 0 .
کد:
int ("5")
# جواب :
5
#------------
int (True)
#جواب :
1
#------------
int (False)
#جواب :
0
3 . تبدیل به عدد اعشاری : (float)
برای این کار شما می بایست از float (Value) استفاده کنید . مثلا شما یک متغیر با مقدار 59 دارید و با استفاده از این می توانید مقدار اعشاری رو بدست بیارید :
کد:
float (59)
#جواب :
59.0
3 . تبدیل به بولین : (True Or False)
خوب این هم اخریش که برای این کار می تونید از bool (Value) استفاده کنید . مقدار خیلی مهم هست . در اعداد اگر 0 رو وارد کنیم برای تبدیل مقدار False رو به ما می ده و اگر اعداد دیگه رو وارد کنیم هر عددی هم که باشد مقدار True است .
کد:
bool (0.1)
#جواب : در نظر داشته باشید این عدد یک دهم از صفر بزرگ تر است
True