0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
جمعه 25 اردیبهشت 1394  10:46 PM

نقل قول Lovermohamad
درود به همه دوستانم گلم مخصوصا دوستانی که در مبحث شرکت کردند دکمه تشکرم کار نمیکنه برای پستها از همه شما دوستان اینجا تشکر میکنم فقط یه موردی هست خواستم بگم اینکه وقتی اسم مبحث ومباحثه بیاد منظور گفتگوی دوستانه وتبادل نظرهای شخصی برای بازگو کردن نظرات شخصی درباره یک موضوع است در کنارش استفاده از پستهای کپی پست برای بالا بردن اگاهی و وپیشبرد مبحث است ولی هرچی جلوتر میریم بیشتر در مباحث شاهد پستهای کپی پست هستیم در کنار تک وتوک اظهار نظر شخصی که فکر نکنم هدف دوستانی که طراح مبحث هستند این باشه وهم اینکه اون جو دوستانه وصمیمی رایکم تحت وشعاع قرار میده از دوستان گلم خواهش میکنم تو این مباحث از نظرات شخصیشون بیشتر استفاده کنند تا ماو دوستان دیگر از نظرات شخصی دوستان استفاده کنیم واگر در زمینه ای اطلاعات کمتری داریم ویا حتی درباره موضوعی طرز فکر درستی نداریم با نظرات دوستان طرز فکرمون را اصلاح کنیم ویا ان را بهتر کنیم موفق وموید باشید ان شالله دوستون دارم یاحق

بنام خدا

سلام به دوست گرامی محمد آقا و تمامی اعضاء محترم

بنده موافق مطالب شما هستم اما با توجه با اینکه بعضی مطالب اختصاصی هست ، دوستان سعی می کنند از مطالب کپی استفاده نمایند که بد هم نیست اما به نظر بنده ضروریست که دوستان شرکت کننده نظرات خودشان را هم بگویند. اگرچه ممکن هست بعضی مواقع گفتن نظرات شخصی یک مشکلاتی را هم بدنبال داشته باشد.چون موافق و مخالف صحبت کردن در مورد مطالب نتایجی را بدنبال خواهد داشت و همه حاضر نیستند ریسک کنند.بنده هم سعی می کنم تا حد امکان نظرات شخصی خودم را بنویسم و در صورت ضرورت و کمک کردن به مبحث خصوصا موارد دینی که خیلی از آنها اطلاع کاملی ندارم از گپی هم استفاده کنم و البته مشروط به اینکه با بحث مرتبط باشد.متاسفانه بعضی از دوستان مطالبی را ارسال می کنند که خیلی به بحث تخصصی ارتباطی ندارد و عمومی هست ، که خیلی جالب نیست.بهر حال مدیران مباحث باید این موارد را مد نظر بگیرند و مطالبی را که به مبحث مربوط نیست با هماهنگی مسئولین روابط عمومی و مدیر تالار حذف کنند.

تشکرات از این پست
farhad6067 Lovermohamad salma57 ria1365 f3080h517 nargesza omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها