پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 1:24 PM
که عرض کردم مشخص کنیم که دقیقا تیم مذاکره کننده داره چه طوری اثبات می کند که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم.
ثانیا آیا کارهایی که انجام می دهد با امتیازاتی که می خواهد بگیرد تناسب دارد.
ثالثا واقعا کارهایی که انجام می ده به این ختم می شه که تمام تحریم ها به صورت یکجا از بین بره.
رابعا توافق لوزان سبب می شه که ما نتونیم سلاح اتمی بسازیم یا سبب می شه که کلا تا مدت های زیادی و شاید تا ابد از حق مسلم
هسته ای که همه مردم روش توافق دارند محروم بشیم. وسوالات بسیار دیگر.
که قرار شد برای اینکه جواب اینها مشخص بشه بریم و مطالعه کنیم و اسناد مربوط به آن ها را ارایه نماییم.
حالا دوباره به بحث علمی رسیدیم
نه اینکه اینفوگرافی هایی بذاریم که همه میدونیم از چه گروهی هستش و فقط با دید منفی به قضیه نگاه می کنند.
جواب سوال اول رو که فکر کنم همه میدونند . با محدود کردن بعضی از قسمتها که واقعا نیازی بهش نیست و بیشتر برای ساخت سلاح به کار میره.
جواب سوال دوم شما هم که بسیار واضح هستش .رهبری ط قرمزهایی رو مشخص کردند که حتما رعایت میشه پس نگرانی در این باره وجود نداره
یعین یکجا برداشته نمیشه؟!! طبق گفته مسئولان حتما یکجا برداشته میشه .البته اگه یکجا برداشته نشه ما هم باید امتازهایی که میدیم کمتر بشه که خود مذاکره کنندگان اینو مد نظر دارن
من با همین بدبینی شما مشکل دارم؟؟؟!!! تا ابد؟!؟!!!! واقعا تا کجا بدبین بودن؟!!!! هسته ای حق مسلم ما هست مثل اقتصاد ، رفاه و...تو دولت قبل که حق مسلم اقتصاد و رفاه نابود شد چرا کسی حرفی نزد؟! البته بحث در موردش ربطی به این موضوع نداره
اسناد آره ولی نه عکی هایی که یک گروه تندرو میذارن...
من صحبتهای آقای ظریف رو که اونجا بوده خودش بیشتر قبول دارم تا دلواپسان که دارن تیم ایرانی رو برای منافع سیاسی خودشون ضصیف نشون میدن.
با تشکر از شما و بقیه که دارن این بحث ها رو تحمل میکنند و میخونند
برادر مشکل شما اینه که نسبت به یک عده ای بدبین هستی و این را به همه نسبت می دهی. و البته باید عرض کنم که اگر نسبت به یک عده ای بدبین هستید
ببینید افرادی که به آن ها خوشبین هستید دقیقا دارن چی می گن و آن ها را تجزیه و تحلیل کنید.
در ضمن ما نسبت به این مذاکرات خوشبین نیستیم کی گفته بدبینیم. یادمان هم نرفته طرف های مذاکره چه قدر مکار و حیله گر هستند لذا تا چندین بار تمام حرف های آن ها
را بررسی نکنیم ونتیجه آن ها برایمان مشخص نشود تاییدشان نمی کنیم.
اما خوب است این جمله امام خامنه ای را در نظر داشته باشیم که فرمودند : من به مذاکرات خوشبین نیستم.
حالا می توان هزار جور آن را تفسیر کرد.
از نظر من ادامه این بحث فایده نداره چون تا استدلالی صورت می گیرد سریع برچسب تندروی زده می شود. و اصلا چیزی برای دفاع از لوزان در چنده وجود ندارد.
و دلیلش هم واضح است زیرا مذاکره کنندگان واضح موضوعات را برای مردم بیان نمی کنند حتی هنوز فکت شیت یا متن خود توافقشان را هم منتشر نکرده اند.
ضمنا این بسیار ناراحت کننده است که یکسری استاد دانشگاه و متخصص مباحث بین الملل بیایند موضوعی را نقد کنند و ما بدون اینکه حتی این صحبت ها را گوش کنیم
سریعا به آن ها تندرو بگوییم.
قبلا هم گفتم تنها فردی که در این کشور مظهر کامل فرمایش پیامبر است (امت وسط) فقط رهبری است.
هر فردی هم می تواند بعضی جاها اشتباه کند ولی لزومی نمی بینم سریعا با برچسب زدن به آن بخواهم کل حرفش را رد کنم.
با تشکر
التماس دعا