پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 1:03 PM
که عرض کردم مشخص کنیم که دقیقا تیم مذاکره کننده داره چه طوری اثبات می کند که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم.
ثانیا آیا کارهایی که انجام می دهد با امتیازاتی که می خواهد بگیرد تناسب دارد.
ثالثا واقعا کارهایی که انجام می ده به این ختم می شه که تمام تحریم ها به صورت یکجا از بین بره.
رابعا توافق لوزان سبب می شه که ما نتونیم سلاح اتمی بسازیم یا سبب می شه که کلا تا مدت های زیادی و شاید تا ابد از حق مسلم
هسته ای که همه مردم روش توافق دارند محروم بشیم. وسوالات بسیار دیگر.
که قرار شد برای اینکه جواب اینها مشخص بشه بریم و مطالعه کنیم و اسناد مربوط به آن ها را ارایه نماییم.
حالا دوباره به بحث علمی رسیدیم
نه اینکه اینفوگرافی هایی بذاریم که همه میدونیم از چه گروهی هستش و فقط با دید منفی به قضیه نگاه می کنند.
جواب سوال اول رو که فکر کنم همه میدونند . با محدود کردن بعضی از قسمتها که واقعا نیازی بهش نیست و بیشتر برای ساخت سلاح به کار میره.
جواب سوال دوم شما هم که بسیار واضح هستش .رهبری ط قرمزهایی رو مشخص کردند که حتما رعایت میشه پس نگرانی در این باره وجود نداره
یعین یکجا برداشته نمیشه؟!! طبق گفته مسئولان حتما یکجا برداشته میشه .البته اگه یکجا برداشته نشه ما هم باید امتازهایی که میدیم کمتر بشه که خود مذاکره کنندگان اینو مد نظر دارن
من با همین بدبینی شما مشکل دارم؟؟؟!!! تا ابد؟!؟!!!! واقعا تا کجا بدبین بودن؟!!!! هسته ای حق مسلم ما هست مثل اقتصاد ، رفاه و...تو دولت قبل که حق مسلم اقتصاد و رفاه نابود شد چرا کسی حرفی نزد؟! البته بحث در موردش ربطی به این موضوع نداره
اسناد آره ولی نه عکی هایی که یک گروه تندرو میذارن...
من صحبتهای آقای ظریف رو که اونجا بوده خودش بیشتر قبول دارم تا دلواپسان که دارن تیم ایرانی رو برای منافع سیاسی خودشون ضصیف نشون میدن.
با تشکر از شما و بقیه که دارن این بحث ها رو تحمل میکنند و میخونند
YEMEN
۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩
amin.bidar@gmail.com
من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد