پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 11:22 AM
عرض سلام و ادب دارم ...من کلیاتی رو دریافت کردم و به ریز مسایل واقف نیستم ..با این حال نظرم رو میگم
ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل) بله موافق هستم ...کشورمون بعد از تلاش ها ،تحریم ها ،فشار ها و دادن شهید در این راه ،فقط برای بالا بردن قدرت و اکتفا به خودمون حاضر به تحمل چنین سختی هایی شد ...قطعا عزت اسلام و پیشرفت کشور و بدست آوردن قدرت در بین کشورهای کفر ملزم به این هاشده ...اگر ماهیت کلی انرژی هسته ای بیهوده بود ،کشورهای دیگه وقدرت های ظالم مثل امریکا هیچ گاه ،از پیشرفت ایران در این مورد ،احساس خفقان نمیکردند ...
ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را که به دولت و مخصوصا ملت وارد شده است را دارد؟ چند مورد از این تحریم ها وفشار ها در چندین سال قبل ،اساسا اثر خودش رو بر روی مسئله هسته ای گذاشته ..و یکی از اهداف تحریم کنندگان فشار در زمینه ی مانع پیشرفت صنعت ایران و غیره بوده ....به نظرم شرافت ایران و ملت ایران و عزت کشورمون و پیشرفتمون و زدن حرف اول در منطقه ،به تحریم ها و فشار ها ارجحیت داره
شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)
در حد موافق و مخالفت نمیتونم باشم ولی ابتدا بعد از شنیدن صحبت های آقای ظریف و عراقچی ،به طور سربسته خوشحال شدم ولی الان که ریزه کاری ها داره توسط کارشناسان این زمینه بیان میشه ..راستش احساس خطر میکنم .. به گفته ی کارشناسان ،وقتی متوقف کردن تولیددر انرژی ،در این برحه ی زمانی با قیمت خاصی روبروست و چند سال بعد ،امریکا و بقیه ،قیمت هارو افزایش میدند ، در واقع گیر انداختن ایران به صورت جدید هست ....هیچگاه شیطان نمیگوید بیا عزیزم تا گمراهت کنم ، بلکه با گام های متفاوت قدم جلو میگذاره ..پس باید هوشیارتر باشیم ....
اینکه گفته شده یک سری از تولید ها درصد کم تری پیدا کنه ،در واقع همون توقف کردن هست وشاید این در صد کم اصلا ارزش تولید نداشته باشه ()این یعنی عقب موندن در کارو پیشرفت )
...از این ها که بگذریم ،چیزی که منو داغ کرده این ،بازرسی و گزارش دادن امریکایی ها از مکان های انرژی هسته ای اون هم در هر زمان که بخواهند هست .یعنی دشمن جان تا حالا کاری کردیم که بدون وابستگی به شما و به طور پنهانی که استراتژیک سیاست نظامی ایران بوده ،به پیشرفت برسیم ولی حالا تشریف بیارید و از حرفه و فن متخصصان و شگردهای ما بازرسی کنید و گزارش بنویسید تا دلتون خنک بشه که ایران داره طبق معاهدات ،عمل میکنه (خوب این مسئله یعنی تسلط دشمن و احساس توسری خوردن البته به طریقه ی شیک و امروزی )
در آخر بگم که بهتره یک اشاره ای کنم به کلام حکمت آمیز آیت الله جوادی آملی به جناب ظریف که حدود یک سال پیش که مذاکره کنندگان برای اولین بار عازم مذاکرات شدند :
فرمودند مواظب باشید ،وقتی به امرکایی ها دست میدهید ،ببینید انگشتانتان سر جای خودش باشد ....(برداشتتون چیه؟)