0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:28 PM

چیزی که از دوران سربازی یادمه من توی سپاه خدمت میکردم سال 81.82بود در پادگان نیشابور که یه پادگان اموزشی بود چند ماهی در قسمت دفتر نمایندگی ولی فقیه بودم ومسئول پیاده کردن نوارهای سخنرانی روی کاغذ بودم اونموقع تازه داشتن برای امضای قرارداد ان پی تی صحبت میکردند وفکر کنم اگه اشتباه نگم اقای خاتمی رییس جمهور بود و بیشتر صحبتها هم این بود که امضای این قرارداد چچهمزایا ومعایبی داره برای کشور پس این داستانها از خیلی وقت پیش شروع شده ودر طول سالهای گذشته در فراز ونشیبهای زیادی قرار گرفته تا دوران اقای احمدی نژاد وهمزمان با دست یابی ما به تکنولوژی غنی سازی امریکا مسئله امکان دست یابی ایران به سلاح اتمی را مطرح کرد وبا توجه به سیاست خارجه ضعیف ما البته به نظر من تحریمها شروع شد وروز به روز بیشتر شد و خیلی از کشورها برعلیه ما جبهه گرفتند البته در این که ما در زیر این فشارهای حارجی هیچوقت کم نیاوردیم ونخواهیم اورد شکی نیست وهیچوقت از حق خود به خاطر فشار کشورهای بیگانه نخواهیم گذشت

البته دراین مدت فشارهای زیادی از نظر اقتصادی به جامعه ومردم ما وارد شد که واقعا شرایط زندگی دراین سالها سخت شده است وروز به روز بدتر میشود ولی ما برای حفظ حقمون باتوجه به الگویهای که داریم همیشه ایستاده ایم الگوهایی مثل امام حسین (ع)و معصومینمان که از جانشان برای حفظ اسلام وحقوق خود گذشتند ولی از هدفشان روی برنگرداندن ووحرمت خون شهیدانی که از ابتدای تاریخ تا امروز برای حفظ این اب وخاک ریخته شده است .آنها جانشان را برای مام میهن دادند وما نمیتوانیم فشار اقتصادی وووو را تحمل کنیم ؟

تا حالا توانستیم حتما بعد از این هم میتوانیم..

.انشاالله
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
shirdel2 ria1365 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها