پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 10:37 PM
سلام
من ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحالم که یک نفر مخالف من در این قضیه داره با آرامش و احترام صحبت میکنه چون تا الان اینجوری نبودش متاسفانه...
دقیقا می خواستم به همین جا برسیم که دشمنان حتی به بیماران و قشرهای آسیب پذیر هم کوچکترین رحمی نمی کنند.
پس چه طور توقع داریم در موارد دیگر دلشان به حال ما بسوزد و فشارها را کاهش دهند.
ما نمی توانیم به این صورت عمل نماییم که خیلی از امتیازات را بدهیم و در مقابل به یک سری وعده که آن هم چندین بار بر خلاف
این وعده هاشان عمل کرده اند، دل خوش کنیم که اوضاع بهتر می شود و....
بنده هم میدونم که این کشورها به آنها هم رحمی نمی کنند .
قرار نیست اونا دلشون برای ما بسوزه . این که فشارها رو کاهش میدن به خاطر اینه که ایران رو کشوری قدرتمند و البته از نظر اونها کشوری هستش که برای درست کردن سلاح هسته ای تلاش میکنه و برای اینکه خیالشون از اینکه ایران سلاح هسته ای نمی سازه راحت بشه و تیم مذاکره کننده هم همین رو میخواد اثبات کنه و طبق قراردی که از لوزان اومده همین هست و طوری هست که از ساخت سلاح هسته ای جلوگیری میکنه .خوب بکنه ... برای ما مشکلی نیست حالا هر چقدر هم باشه
در عوض با چه چیزهایی رو بدست میاریم که همه میدونند. پس ما امتیازنمیدیم حرفمون رو ثابت میکنیم.
همچنین ما که نمی گوییم با کشورهای دنیا تعامل نداشته باشیم ولی چرا از بین این همه کشور تنها با کشورهایی خاص که همواره
بر علیه ما کار کرده اند ارتباط برقرار نماییم. ما کار خودمان را انجام می دهیم و با دنیا ارتباط داریم و با برخی از کشورها هم وارد
مذاکره می شویم ولی باید بدانیم تمام مشکلات ما به دست آن ها حل نمی شود.
چون این کشورها قدرتهای برتر جهان هستند و از نظر اقتصادی سیاسی و... بزرگترین کشورهای جهان حساب میشن.
من هم موافقم که تمام مشکلاتمان به دست اونا حل نمیشه ولی بزرگترین مشکلات ما بدست همین کشورهاست البته متاسفانه...
منظور از جمله آخر بنده این هست که در دو کشور تندروهایی هستند که فقط میخوان با دشمنی کار رو ببرن و قبل از هر مذاکره اون رو محکوم میکنن .خواستم بگم که اونا هم همین حرفهارو میزنن پس با این حساب تا ابد باید جنگ باشه نه مذاکره
با تشکر
موفق باشید
YEMEN
۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩
amin.bidar@gmail.com
من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد