پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 8:23 PM
(( باز هم به خاطر همکاری شما و شرکت در بحثی با کمال احترام متشکرم
ولی باز چندین مسائل باقی موند که تکرار مکررات خواهد شد و دیگه بنده روش صحبتی ندارم
فقط چند جمله نوشتید که کمی تعجب کردم مثل:
لطفا بگویید در کدام یک از آن ها مانده ایم؟
خواهشا با بیماری های سخت صحبت کنید که بعد از تحریمهای هسته ای که نتیجه مذاکرات دولت قبل بود به چه بدبختی افتادند و هزینه هاشون چندین برابر شده . وچه بسا اونهایی که دیگه درآمدشون نمیرسه با همون بیماری فوت کردند(حتی صداسیما هم چند سال پیش گفت گویی در مورد این قضیه داشت). خواهش میکنم که چشممان را برحقایق باز کنیم و با یک پرس و جو ساده تمام جوابهای سوالات خودمون رو بدست بیاریم.
به جای اینکه وقت خودمان را هدر دهیم می توانیم به کار و تلاش پرداخته و در رفع کمبود ها و کاستی ها قدم برداریم.
الگوهای مدیریتیمان را عوض کنیم
سیستم فشل اقتصادی را سامان ببخشیم
فرهنگ اسلامی را در جامعه نهادینه نماییم که اگر این کار ها را انجام دهیم مطمپنا اوضاع سرو و سامان پیدا می کند.
امیدوارم درک کرده باشید که در این جهان همه به هم وابسطه هستند . هرچقدر هم کار و تلاش کنیم وقتی ارتباط درستی نداشته باشیم به جایی نخواهیم رسید.
و بقیه یک جور جامعه آرمانی رو تصور کردید که فقط با حضور امام (عج) تحقق پیدا خواهد کرد.چون ما هر چقدر هم سعی در رفع کمبودها داشته باشیم بدون کمک کشورهای دیگر پیروزی در کار نخواهد بود.
یک سوال آیا دشمن شما دوست دارد شما پیشرفت کنید؟
جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...
موفق باشید ))
با سلام مجدد
اگر بنده طوری مطالب را بیان نموده ام که شما ناراحت شدید عذرخواهی می کنم.(برداشت من از متن آخرتان این است)
دقیقا می خواستم به همین جا برسیم که دشمنان حتی به بیماران و قشرهای آسیب پذیر هم کوچکترین رحمی نمی کنند.
پس چه طور توقع داریم در موارد دیگر دلشان به حال ما بسوزد و فشارها را کاهش دهند.
و دقیقا چون دنیا دنیای بیرحمی است و هیچ چیز ایده آل نیست، و منطقی بر معادلات و تعاملات و مناسبات دنیاحاکم نیست
ما نمی توانیم به این صورت عمل نماییم که خیلی از امتیازات را بدهیم و در مقابل به یک سری وعده که آن هم چندین بار بر خلاف
این وعده هاشان عمل کرده اند، دل خوش کنیم که اوضاع بهتر می شود و....
همچنین ما که نمی گوییم با کشورهای دنیا تعامل نداشته باشیم ولی چرا از بین این همه کشور تنها با کشورهایی خاص که همواره
بر علیه ما کار کرده اند ارتباط برقرار نماییم. ما کار خودمان را انجام می دهیم و با دنیا ارتباط داریم و با برخی از کشورها هم وارد
مذاکره می شویم ولی باید بدانیم تمام مشکلات ما به دست آن ها حل نمی شود.
اما منظور شما از اینکه "جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...(یعنی یک سوال آیا دشمن شما دوست دارد شما پیشرفت کنید؟ )"
را متوجه نشدم.
ولی واضح است که دشمنان پیشرفت همدیگر را نمی خواهند فقط تفاوتش در این است که ما دشمن سردمداران کفر و استکبار جهانی هستیم
و نه مردمانشان ولی آن ها با تمام توانشان با حاکمان ، مردم، و عقاید ، و امامان و پیامبر و خدای ما دشمنی می کنند و در این دشمنی از هیچ
تلاشی فروگذار نیستند.
با تشکر فراوان
التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج