0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  9:24 AM

نقل قول amin5530

دوستانی که دم ا اسلام ناب محمدی مینن مهی یه بار پای حرفای فقرای ایران بشینند

بعد دم از اسلام بزنند . به چشم دیدم طرف نون شب نداره بخوره ... بعد من بیام در مورد حمله استکبار و اسلام ناب محمدی تو مذاکرات باهاش حرف بزنم؟! حتما اونم میگه آره ...

من نمیدونم  اگه  ما با آمریکا مذاکره نکنیم دیگه هم دینان ما راحتن یا اضافه بر اونا ما هم عذاب می کشیم؟!

دستاورد؟!!!!!!!!!!!!!!!!! نابود؟!!!!!!!!!!!

من با استادم صحبت کردم و گفت برای تولید برق،غنی سازی بالای 5 درصد اصلا نیاز نیست . چرا اینو ساختن؟!!!!!! کار اشتباه رو باید همون اول نمی کردن تا نیاز به خراب کردن دیوار کج نباشه

بخدا ملت ایران دیگه توان ندارن مردم خواستن این دولت بیاد تا با مذاکره و دوستی مشکلات هسته ای و در نهایت اتصادی رو حل کنه نه با هاله نور صحبت از اسلام و پیامبر تو بسته پیشنهادی

بعضی ها فراتر از رهبری رفتن... رهبری موافق مذاکرات هستش ولی بعضی ها نه....

ان شاالله خداوند همه ما رو به راه راست هدایت کنه

امیدوارم دوستان یکم بیشتر فکر کنن و /وش به حرفای تندروها ندن

راستی آدم های زیادی هم در کشور و هم از همدینان ما هستند که نیاز به درمان با داروهای هسته ای دارند که خیلی از اون به غنی سازی ۲۰ درصد نیاز داره و یادم نرفته که همین آمریکاییهای خبیث و همپیمانانشان سوخت مورد نیاز برای تامین داروهای مورد نیاز ما را تامین نکردند و ما به ۲۰ درصد غنی سازی رسیدیم.

و البته این قصه سر دراز داره پیشنهاد می کنم به جای اینکه تحت تاثیر حرف های این فرد و آن فرد قرار بگیریم (با هر جایگاهی) خودمان بشینیم و در مورد مسایل تحقیق و بررسی نماییم و با در نظر گرفتن رضای خدا و اولیایش و شهدایی که در این راه خونشان را نثار کرده اند به جمع بندی برسیم و اعلام نظر نماییم.

من الله توفیق

التماس دعا

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها