0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
شنبه 19 اردیبهشت 1394  7:49 PM

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)  با ماهیت کلیش که بله.چونکه به صورت خیلی ساده کشور نیاز به انرژی داره .طبق آمارهایی که بنده دارم نفت ایران هم تا 50 سال دوام داره حالا نمیدونم چه قدر درست هستش ولی بالاخره تمام میشه .پس نیاز به انرژی جایگزین هست و چه انرژی بهتر از هسته ای

• ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را  که به دولت و مخصوصا  ملت وارد شده است را دارد؟ انرژی هسته ای ارزَ داره ولی مذاکراتش مشکل زا بودند . در دوره قبل اگر از من می پرسیدند قطعا میگفتم با این نوع مذاکره اصلا ارزش نداره . ولی حالا میگم صد در صد ارزش داره

• شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)  بله موافقم.ملت ما به خاطر تصمیمات اشتباه قبلی داره تاوان پس میده . البته همینطور که رهبری فرمودند طرف مقابل قابل اعتماد نیست و این به نظرم مد نظر هستش . با دیپلماسی صحیحی که این دولت و مذاکره کنندگان دارند قطعا به نفع ایرانه . تحریم ها تمام اقتصاد رو فلج کردن تنها راهش هم مذاکره هستش و نه شاخ شونه کشیدن. هر چه زودتر به توافق برسن ملت از زیر فشار در میان.

•  بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟ دولت قبلی تلاش خودش رو کرد ولی نمیدونست چی کار باید بکنه واقعا فکر می کرد که به نفعه ملته! در صورتی که صد در صدر به ضر ملت تمام شد و ملت ایران زیر فشار ها نابود شدند.اگه دولت قبلی درست مذاکره می کرد حالا این همه تو مذاکرات به ایران گیر نمیدادن .یادمه یکی از بسته های پیشنهادی دولت قبل بر روی اینترنت قرار گرفت (لو) رفت .فکر کنم از چندین صفحه فقط چند خط در مورد انرژی هسته ای بود و همش در مورد پیامبر و دین و... صحبت شده بود .متاسفانه فکر می کردن اینجا جای این حرفهاست

• در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت  پس به چه علت هایی  توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟طرز بیان کردن و صحبت کردن بسیار متفاوته . دولت قبلی فقط برای گفتن جواب نه می رفت که معلومه به نتیجه نمی رسید

•  باتوجه به گذشته و سوابق امریکا  در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟ ما توافق می کنیم نه اعتماد . امیدواریم که طرف مقابل بتونه اعتماد ما رو جلب کنه

• بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟ اگه هر دو طرف توافقات رو انجام بدن بله و وضعیت اقتصادی بهتر خواهد شد ولی نه یکدفعه بلکه به مرور زمان . باید توجه کرد که شاید تحریمها یکدفعه  برداشته بشه ولی وضعیت اقتصادی به مرور بهتر خواهد شد.

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
ria1365 ahmadfarm siryahya omiddeymi1368 Lovermohamad liasam f3080h517
دسترسی سریع به انجمن ها