مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
جمعه 18 اردیبهشت 1394 9:25 PM
بسمه تعالی
برخی سؤال می کنند چرا رهبری درباره مذاکرات اخیر هسته ای موضع گیری نکرده است؟
علت موضع گیری نکردن من این است که جایی برای موضع گیری وجود ندارد زیرا مسئولان کشور و مسئولان هسته ای می گویند هنوز کاری انجام نگرفته و هیچ موضوع الزام آوری میان دو طرف بوجود نیامده است چنین وضعیتی نیاز به موضع گیری ندارد.
اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است و همیشه گفته ام به امریکا و مذاکرات خوش بین نیستم . )بخشی ازبیانات مقام معظم رهبری در باره مسئله ی هسته ای) (۱۳۹۴/۰۱/۲۰)
با عرض سلام خدمت همه همراهان گرامی تالار صالحین
با توجه به مراحل اخیر مذاکرات هسته ای (مرحله تدوین توافق نامه) و همچنین با توجه به اینکه بعد از توافقی که انجام گرفت یک جو امیدوار کننده در بین اکثر ملت بوجود امد و این توافق رو پیروزی بزرگی احساس کردند که با اجرای ان وضعیت کشور از لحاظ اقتصادی بهتر خواهد شد و از طرف دیگر بعضی از مردم این توافق رو با عزت و اقتدار ایرانی مخالف دانستند و اعلام کردند که هر انچه در این سالها مسئولان سابق در عرصه هسته ای بدست اورده بودند با یک توافق بد از بین رفت.
با توضیحات کوتاه فوق این هفته با بحث : مذاکرات هسته ای نتیجه و پیامدها در خدمت شما هستیم
دوستان محترم میتوانند در موضوعات زیر نظرات خودشون رو برای ما بیان کنند:
ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)
ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را که به دولت و مخصوصا ملت وارد شده است را دارد؟
شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)
بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟
در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت پس به چه علت هایی توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟
باتوجه به گذشته و سوابق امریکا در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟
بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟
** در خلال مباحث با طرح سوالات جدید و همچنین نکاتی از فراز و نشیب های 12 سال فعالیت هسته ای در زمان مذاکرات از سال82 تا 94 در خدمت همراهان عزیز خواهیم بود.
** پاسخ گویی به سوالات مطروحه و اظهار نظرهای شخصی در مورد این مبحث از امتیاز ویژه ای برخوردار است.
به امید روزهایی خوش برای ملت بزرگوار ایران
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning