0

خوراک یتیمچه بادمجان

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به: خوراک یتیمچه بادمجان
یک شنبه 14 بهمن 1397  8:33 PM

طرز تهیه یتیمچه

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های ۲ سانتی متری برش می دهیم و کنار می گذاریم.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شورییم وروی تخته نگینی خرد می کنیم

و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود،سپس پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند آنگاه در بشقابی می ریزیم و سیر را در روغن تفت می دهیم و بادمجان ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم

و صبر می کنیم تا بادمجان ها سرخ شوند.(می توانید بادمجان ها را نصف کنید و به همان صورت سرخ کنید و بعد مکعبی خرد کنید.) سپس پیاز طلایی شده را مجددا به تابه اضافه می کنیم و با بادمجان ها تفت می دهیم

و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم و نصف لیوان آب به مواد اضافه می کنیم

و درب تابه را می گذاریم تا یتیمچه با حرارت کم بپزد و رو غن بیندازند. پس از آنکه مشاهده کردیم غذا روغن انداخته است یتیمچه آماده سرو شده است ، آن را در بشقاب بکشید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.

تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها