0

پسر يا دختر، فرقی هم دارد؟!

 
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به: پسر يا دختر، فرقی هم دارد؟!
شنبه 19 اردیبهشت 1394  12:00 AM

بنام خدا

قدر پسران را هم بدانید

در جلد ششم کتاب «اصول کافی» از امام صادق (ع) روایت است که می فرمایند: « اَلبَنونَ نَعیمٌ وَ البَناتُ حَسَناتٌ وَ الله یَسألُ عَنِ النَّعیمِ وَ یُثیبُ عَلَی الحَسَنات/ پسران نعمتند و دختران خوبی هستند. خداوند از نعمت ها سوال می کند و به خوبی ها پاداش می دهد.» بنابراین روایت مشخص می شود که داشتن فرزند پسر نعمتی از جانب خداوند متعال است پس انسان باید قدر و ارزش فرزند پسر را هم مانند فرزند دختر بداند و او را خوب و درست تربیت کند. در واقع پسر داشتن نیز نعمت بزرگی است از سوی خداوند متعال.
روایت است که امیرالمومنین علی (ع) بعد از شهادت حضرت فاطمه (س) به برادرش عقیل که از علم انساب مطلع بود، فرمودند برای من زنی انتخاب کن که از پدران شجاع عرب به دنیا آمده باشد. عقیل بعد از مدتی سراغ حضرت آمد و حضرت فاطمه کلابیه(س) را معرفی کرد و گفت با فاطمه کلابیه ازدواج کن که در عرب شجاع تر از پدران او وجود ندارد. پس از این ازدواج، خداوند چهار پسر رشید و شجاع و مومن از جمله حضرت اباالفضل العباس(ع) را به او حضرت عطا کرد.

 فرق گذاشتن ممنوع!

بنابر روایت، پدر و مادر نباید بین فرزندان خود تفاوتی قائل شوند بلکه باید به همه فرزندانشان به یک اندازه محبت کنند. آن طور که در کتاب «وسائل الشیعه» آمده است شخصی به امام رضا (ع) عرض کرد مردی را می شناسم که دخترش را بیشتر از پسرش دوست دارد و به او محبت می کند حضرت فرمودند دختر و پسر با هم مساوی اند. بنابراین پدر و مادر نباید در میزان محبت به یکی از فرزندان خود چه دختر باشد و چه پسر زیاده روی کنند و بدین صورت اسباب ناراحتی و دلگیری فرزند دیگر را فراهم کنند. زیرا نزد خداوند دختر و پسر هیچ تفاوتی با هم ندارند و اگر دختر باعث افزایش رحمت خدا به است. پسر هم نعمتی از جانب خداوند متعال محسوب می شود. علامه حر عاملی در کتاب «وسائل الشیعه » روایت دیگری را درباره ی یکسان بودن فرزندان نقل کرده است؛ « مردی همراه دو فرزندش خدمت پیامبر اسلام (ص) رفت. بعد از چند لحظه آن مرد یکی از فرزندانش را بوسید و به او محبت کرد اما به فرزند دیگرش توجهی نکرد. پیامبر (ص) وقتی این رفتار مرد را دیدند به او فرمودند چرا با فرزندانت به طور یکسان و مساوی رفتار نمی کنی؟!

منبع : پایگاه راسخون بخش دانستنیهای خانواده

                  

تشکرات از این پست
mehdi0014 isar1342 zahra_53 salma57 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها