0

مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394  10:23 PM

.3 به نظرشما وظایف فرزند در مورد احسان به والدین چیست و آیا والدین هم در قبال فرزند وظایفی دارند و خود شما چه کارهایی دراین مورد انجام می دهید یا به دوستان خود سفارش می کنید؟

مسلمه که در یک خانواده هم پدر و مادر نسبت به فرزندان حقی دارند و هم فرزندان نسبت به پدر و مادر. والدین باید نام نیک برای فرزندانشون انتخاب کنن. درست و اساسی و اصولی اون ها رو تربیت کنند. از تشویق و تنبیه در کنار هم استفاده کنند. و از اون ها انسان های کاملی بسازند. نه خشک ِ خشک و نه خیلی لاابالی. فرهنگ و اجتماع و مذهب رو از خانه به اون ها آموزش بدن. فرزندان اگه تو خانه و خانواده آموزش های اولیه رو نبینن دچار مشکلات اساسی میشن. البته همیشه استثناعاتی هم وجود داره ولی از همونجایی که از اسمش پیداست استثناست.

پدر و مادر باید زمینه مناسبی در خانه برای فرزندان ایجاد کنند که اونها احساس راحتی داشته باشن. راحتی در ابراز نظرات و بیان اسرارشون. چون اگه در خانه و خانواده این زمینه وجود نداشته باشه فرزندان به ناچار این احساس رو بیرون از خانه بروز میدن که عواقب بدی به همراه داره. باید به فرزندان احترام بگذارن و احترام گذاشتن رو یاد بدن.

فرزندان باید ازپدر و مادر خود درس های زیادی یاد بگیرن باید اون ها رو محرم اسرار خود بدونن. به اون ها احترام بگذارن. اگه فرزندی احترام پدر و مادر خودشو نداشته باشه احترام هیچکس رو نمی تونه داشته باشه و آشکارا به همه اهانت می کنه. باید به پدر و مادرش نیکی و احسان کنه و دستگیری کنه از اون ها نه اینکه وبال گردنشون باشه و بیشتر براشون زحمت و دردسر درست کنه. نشه این مثل معروف که بچه بزرگ کردیم بشه قاتق نونمون شد قاتل جونمون.

به نظر خود من تا می تونید به پدر و مادرتون نیکی کنید و احترامشونو نگه دارید. اگه یه حرف اشتباهی هم زدن، یه کار اشتباهی هم انجام دادن به روشون نیارید. البته برای اینکگه تکرار نشه خیلی با احترام بهشون تذکر بدید. فکر نکنید بیشتر از اون ها می فهمید به قول معروف اون ها یکی دو تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردن. که البته من موافق این جمله معروف نیستم. چون چیزی که من دیدم برعکسه. پدر و مادر هرچی می خوان برای فرزندانشونه. از خودشون کم میزارن تا برای بچه هاشون فراهم کنن. البته سوءتفاهم پیش نیاد برای خودم میگم. خیلی از کارهای پدر و مادر ها رو درک نمی کنیم. قابل مقایسه نیست فقط برای روشن شدن حرفم میگم. مثل خیلی از حکمت های خدا. بالاخره یه روزی می فهمیم. پس پل های پشت سرمونو خراب نکنیم.

تشکرات از این پست
Lovermohamad ria1365 omiddeymi1368 shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها