0

مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»

per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

پاسخ به:مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394  11:00 AM

آیات مربوط به احترام والدین

١ - قالَ الله : وَ اِذاَخَذناَ مِیثَقَ بَنِی اِسراءِیلَ لاَ تَعبُدُونَ اِلِّا الله وَبِالوَالِدَینِ اِحسَاناً خداوند می فرماید: ویادآرید هنگامی راکه ازبنی اسراءیل عهدگرفتیم که جزخدای رانپرستید و نیکی کنیددرباره ی پدر و مادر. (قسمتی ازآیه ی 83 سوره ی بقره)

2- قالَ الله : وَاعبُدُوالله َوَلاتُشرِکُوا بِهِ شَیئاً وَبِالوَالِدَینِ اِحساناً خداوند می فرماید: خدای یکتا را بپرستیدوهیچ چیز را شریک وی نگیرید ونسبت به پدرومادرنیکی ومهربانی کنید. (قسمتی ازآیه ی 36 سوره ی نساء)

٣- قالَ الله : قلُ تَعالَوااَتلُ مَا حَرَّمَربَّکُم عَلَیکُم اَلَّا تُشرِکوُابِهِ شَیئاً وَبِالوَالِدَینِ اِحسَاناً خداوند می فرماید: بگوای پیغمبربیاییدتاآنچه خدابرشما حرام کرده همه رابراستی بیان کنم درمرتبه ی اول این که شرک به خدا به هیچ وجه نیاورید (نه درعقیده ونه درعمل)ودیگر این که درباره ی پدرومادر احسان کنید. (قسمتی ازآیه ی 151 سوره ی انعام )

4-قالَ الله: وَقَضَی رَبُّکَ اَلَّا تَعبُدُوا اِلَّا اِیّاهُ وَبِالوَلِدَینِ اِحسَاناً اِمَّا یَبلُغَنَّ عِندَکَ اَلکِبَرَاَحَدُ هُما اَوکِلاهُمافَلا تَقُل لَّهُما اُفٍّ وَلَا تََنهَرهُما وَقُل لَّهُما قَولاًکَریماً خداوند می فرماید: وخدای تو حکم فرموده که جزاوهیچ کس رانپرستیدودرباره ی پدرومادرنیکویی کنید وچنانکه هردو یا یکی از آنهاپیروسالخورده شوند که موجب رنج وزحمت شماباشند زنهار کلمه ای که رنجیده خاطر شوند مگوییدوکمترین آزاربه آنها مرسانید وبا ایشان به اکرام واحترام سخن گویید. (آیه ی 23 سوره ی اسراء)

5- قالَ الله: وَوَصَّینَا الاِنسا نَ بِوالِدَیهِ حُسناً خداوند می فرماید: ومابه آدمیان سفارش کردیم که درحق پدرومادر خود نیکی کنند. (قسمتی ازآیه ی 8 سوره ی عنکبوت)

6- قالَ الله: وَوَصَّینَا الاِنسانَ بِوالِدَیهِ حَمَلَتهُ اُمُّه وَهناًعَلی وَهنٍ وَفِصا لُهُ فی عامَینِ اَنِ اشکُرلیِ وَلِوالِدَیکَ اِلَیَّ اَلمَصیرُ خداوند می فرماید: ومابه هرانسانی سفارش کردیم که درحق پدرومادرخودنیکی کن خصوص مادر که چون بارحمل فرزندبرداشته وتامدت دوسال که طفل راازشیربازگرفته (هرروزبررنج وناتوانیش بیفزوده ای فرزنددرحق آنان بسیارنیکی و سپاسگزاری کن و)نخست شکر من که خالق ومنعمم وآنگاه شکرپدرومادر جای آور که بازگشت خلق به سوی من (وپاداش نیک وبدخلق بامن) خواهد بود. (آیه ی 14 سوره ی لقمان)

7- قالَ الله: وَوَصَّینَا الاِنسانَ بِوالِدَیهِ اِحساناً خداوند می فرماید: وماانسان را به احسان درحق پدرومادر سفارش کردیم . (قسمتی ازآیه ی 15 سوره ی احقاف)

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

تشکرات از این پست
lovermohamad shirdel2 soltanman zinab84 nargesza omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها