0

مقالات سلامت و بهداشت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات سلامت و بهداشت
شنبه 12 اردیبهشت 1394  1:26 PM

عنوان نشریه:   سلامت و بهداشت اردبيل :   تابستان 1390 , دوره  2 , شماره  2 (پي در پي 5) ; از صفحه 61 تا صفحه 68 .
 
عنوان مقاله:  تعيين بهترين منعقدکننده قبل از ازن زني و بعد از ازن زني جهت پيش تصفيه فاضلاب بيمارستاني (مطالعه موردي: بيمارستان سبلان شهر اردبيل)
 
 
نویسندگان:  حسني اميرحسام, حضرتي مريم*, عالي قدري مرتضي
 
* دانشکده محيط زيست و انرژي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات تهران
 
چکیده: 

زمينه و هدف: فاضلاب هاي بيمارستاني که داراي عوامل بيماريزا، مواد دارويي و سمي مي باشد، تخليه آن ها در چاههاي جاذب يا شبکه فاضلاب شهري منجر به بحران آلودگي منابع آب مي شود، بنابراين لازم است که فاضلاب بيمارستاني قبل از تخليه تصفيه گردد. هدف از اين مطالعه تعيين بهترين منعقد کننده قبل و بعد از ازن زني جهت پيش تصفيه فاضلاب بيمارستاني مي باشد.
روش کار: در اين مطالعه از سيستم آزمايشگاهي شامل مولد ازن با ظرفيت
15.5 go3/h، راکتور واکنش با حجم يک ليتر و دستگاه جارتست با استفاده از منعقدکننده آلوم، کلرورفريک و پلي آلومينيوم کلرايد (PAC) استفاده گرديد. پارامتر مورد بررسي کدورت بود که بر اساس کتاب روش هاي استاندارد براي آزمايش هاي آب و فاضلاب اندازه گيري گرديد
يافته ها: نتايج نشان داد که
PAC به عنوان بهترين منعقدکننده قبل از ازن زني فاضلاب بيمارستاني، با دوز 200 ميلي گرم در ليتر همراه با پلي الکتروليت کاتيوني با دوز 1 ميلي گرم در ليتر راندمان حذف کدورت را 99.2 درصد حاصل نمود. بعد از ازن زني فاضلاب بيمارستاني، آلوم به عنوان بهترين منعقدکننده با دوز 200 ميلي گرم در ليتر همراه با پلي الکتروليت کاتيوني 0.3 ميلي گرم در ليتر راندمان حذف کدورت را 97.98 درصد حاصل نمود.
نتيجه گيري: PAC و آلوم به ترتيب به عنوان بهترين منعقدکننده قبل از ازن زني و بعد از ازن زني فاضلاب بيمارستاني مشخص شدند و همچنين ازن زني دوز مصرفي منعقدکننده ها را پايين آورد.

بارگیری متن کامل:

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها