0

مقالات سلامت و بهداشت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بررسي اثر فرآيند انعقاد الکتريکي با الکترودهاي آهن و استيل بر روي حذف ترکيبات نفتي از آب هاي زيرزمين
شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:51 AM

عنوان نشریه:   سلامت و بهداشت اردبيل :   پاييز 1390 , دوره  2 , شماره  3 (پي در پي 6) ; از صفحه 24 تا صفحه 32 .
 
عنوان مقاله:  بررسي اثر فرآيند انعقاد الکتريکي با الکترودهاي آهن و استيل بر روي حذف ترکيبات نفتي از آب هاي زيرزميني
 
 
نویسندگان:  خسروي رسول, موسوي سيدغلامرضا*, فرزادكيا مهدي
 
* گروه مهندسي بهداشت محيط، دانشکده علوم پزشکي، دانشگاه تربيت مدرس، تهران
 
چکیده: 

زمينه و هدف: امروزه ترکيبات نفتي در سرتاسر جهان به طور گسترده اي مورد استفاده قرار مي گيرند. اين ترکيبات با ريزش هاي عمدي و تصادفي به راحتي وارد محيط زيست شده و به اکوسيستم آبي از جمله آب هاي زيرزميني آسيب مي رسانند. بنابراين جداسازي ترکيبات نفتي از آب ها به دلايل بهداشتي و محيط زيستي امري ضروري مي باشد. بنابراين هدف اين تحقيق بررسي اثر فرآيند انعقاد الکتريکي با الکترودهاي آهن و استيل بر روي حذف ترکيبات نفتي از آب هاي زيرزميني بوده است.
روش کار: نمونه هاي مورد نياز از يکي از چاه هاي پايش پالايشگاه نفت تهران به صورت نمونه برداري يک باره فراهم شد. در اين مطالعه که به صورت ناپيوسته انجام شد، با تعيين COD و کدورت اثر فرآيند انعقاد الکتريکي با استفاده از الکترودهاي آهن و استيل بر روي حذف ترکيبات نفتي از آب هاي زيرزميني مورد ارزيابي قرار گرفت. متغيرهاي مورد بررسي اثر جنس آند و کاتد، pH اوليه محلول، اثر دانسيته جريان و اثر زمان واکنش بوده است. در اين مطالعه آزمايش COD به روش تقطير باز و اندازه گيري کدورت با توربيديمتر HACH 2100 N انجام شد.
يافته ها: حالت بهينه براي آند و کاتد به ترتيب جنس استيل و آهن مشخص شد. با افزايش دانسيته جريان و زمان واکنش راندمان فرآيند افزايش مي يابد و بهترين pH براي واکنش (9-7) حالت خنثي و کمي قليايي مي باشد.
نتيجه گيري: نتايج به دست آمده نشان داد که فرآيند انعقاد الکتريکي مي تواند يک سيستم مناسب و قابل اطمينان براي حذف آلاينده هاي نفتي از آب هاي زيرزميني آلوده باشد

بارگیری متن کامل:

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها