بررسي تاثير برنامه هاي ايمني بر شاخص هاي حوادث و بيماري هاي شغلي در صنايع غذايي استان ايلام در يک دو
شنبه 12 اردیبهشت 1394 11:50 AM
عنوان نشریه: سلامت و بهداشت اردبيل : پاييز 1390 , دوره 2 , شماره 3 (پي در پي 6) ; از صفحه 14 تا صفحه 23 . |
عنوان مقاله: بررسي تاثير برنامه هاي ايمني بر شاخص هاي حوادث و بيماري هاي شغلي در صنايع غذايي استان ايلام در يک دوره پنج ساله |
نویسندگان: اميدواري منوچهر, جواهري زاده ناصر, نورمرادي حشمت اله, داوودي مسعود* |
* دانشکده صنايع و مکانيک، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قزوين |
چکیده:
زمينه و هدف: يکي از مهم ترين عوامل اثرگذار در شاخص هاي کمي و کيفي توليد، خطاهاي انساني و حوادث مي باشد که به طور مستقيم از برنامه هاي ايمني نقش مي گيرد. برنامه هاي ايمني تاثيرات خود را بر روي کارکنان به صورت رضايتمندي شغلي و بهره وري نيروي کار و بيماري هاي ناشي از کار، و بر روي محصولات به صورت کيفيت محصول نشان مي دهد. |
بارگیری متن کامل: