0

مقالات سلامت و بهداشت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کارايي فرآيند انعقاد الکتريکي در کاهش کدورت از آب
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  5:35 PM

عنوان مقاله:  کارايي فرآيند انعقاد الکتريکي در کاهش کدورت از آب
 
 
نویسندگان:  ايزانلو حسن, محسني سيدمحسن*, نظري شهرام, سرخوش مريم, علي زاده متبوع سودابه
 
* کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم، قم، ایران
 
چکیده: 

زمينه و هدف: کدورت و عوامل کلوئيدي، پناهگاه خوبي براي رشد و انتقال پارامترهاي بيولوژيکي بوده، همچنين از نقطه نظر زيبايي شناختي در مصرف آب تاثيرگذار هستند. از طريق فرآيند الکتروليز، عوامل منعقدکننده مانند هيدروکسيدهاي فلزي توليد مي شوند. عامل منعقدکننده با آلاينده ها ترکيب شده و فلاک هاي بزرگي را تشکيل مي دهند. هدف از اين مطالعه بررسي کارايي انعقاد الکتريکي- شناورسازي الکتريکي در حذف کدورت از محيط هاي آبي است.
روش کار: اين مطالعه از نوع بنيادي- کاربردي بود که در مقياس آزمايشگاهي انجام شد. مخزن انعقاد الکتريکي از جنس پلکسي گلاس با ابعاد 18´17´24 سانتي متر ساخته شد. در داخل مخزن 4 عدد صفحه فلزي (الکترود) از جنس آلومينيوم و يا آهن به ابعاد 16´15 سانتي متر و ضخامت 1 ميلي متر به صورت موازي به فاصله 1.5 سانتي متري از هم قرار داده شد. از يک دستگاه ترانسفورماتور جهت تامين برق مستقيم با ولتاژ و آمپراژ قابل تنظيم (60- 0 ولت و 6-0 آمپر) استفاده گرديد.
يافته ها: نتايج آزمايش ها نشان داد که بالاترين ميزان حذف کدورت از محلول با استفاده از الکترود آلومينيوم (97.60%) در
pH برابر 7، ميزان ولتاژ 50 ولت و زمان ماند 30 دقيقه حاصل شد. همچنين بالاترين ميزان حذف کدورت از محلول با استفاده از الکترود آهن (89.92%) در pH برابر 7، ميزان ولتاژ 50 ولت و زمان ماند 30 دقيقه حاصل شد.
نتيجه گيري: با توجه به نتايج آزمايش ها، استفاده از انعقاد الکتريکي- شناورسازي الکتريکي در حذف کدورت کارايي مناسبي دارد. همچنين مي توان گفت کارايي الکترود آلومينيم در حذف کدورت از محلول بيشتر از کارايي الکترود آهن مي باشد

بارگیری متن کامل:

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها