0

مقالات سلامت و بهداشت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بررسي وضعيت مصرف غذاهاي فوري (فست فودها) در شهرستان اردبيل
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  5:25 PM

عنوان نشریه:   سلامت و بهداشت اردبيل :   تابستان 1393 , دوره  5 , شماره  2 ; از صفحه 127 تا صفحه 137 .
 
عنوان مقاله:  بررسي وضعيت مصرف غذاهاي فوري (فست فودها) در شهرستان اردبيل
 
 
نویسندگان:  اماني فيروز, نعمتي علي*, رحيمي الناز, فرضي زاده فاطمه, ديده وري الميرا, نصيرپور فاطمه, احمدي فاطمه, مهاجري مهسا, تذكري زهرا, محمدنياارنج عليرضا, سوادپور محمدتقي
 
* دانشگاه علوم پزشكي اردبيل
 
چکیده: 

زمينه و هدف: افزايش مصرف غذاهاي آماده در سال هاي اخير بر سلامت جامعه تاثير گذاشته است. بر اين اساس شناخت دلايل استفاده از غذاهاي آماده، ميزان مصرف و جلوگيري از افزايش استفاده آنها اهميت دارد. اين مطالعه با هدف بررسي ميزان استفاده مردم شهر اردبيل از غذاهاي آماده انجام گرفت.
روش کار: در اين مطالعه توصيفي- تحليلي 200 نفر از افراد سالم با محدوده سني 47-14 سال به طور تصادفي از نقاط مختلف شهر اردبيل براي مطالعه انتخاب شدند. اطلاعات لازم از طريق يک پرسشنامه عمومي و تخصصي و به روش حضوري و مصاحبه گردآوري گرديد. روايي پرسشنامه توسط متخصصين آموزش بهداشت و تغذيه بررسي و مورد تائيد قرار گرفت. داده ها با استفاده از روش هاي آماري توصيفي،
ANOVA و کاي دو، در نرم افزار آماري SPSS.16 مورد تحليل قرار گرفت.
يافته ها: نتايج مطالعه نشان داد که ميزان غذاهاي آماده مصرفي در افرد شهري از نظر آماري بيشتر از افراد روستايي بود (
p<0.05) اختلاف معني داري بين نوع و تعداد دفعات غذاهاي آماده مصرفي با شغل افراد و نيز بين نوع غذاهاي آماده مصرفي با سطح تحصيلات وجود داشت (p<0.05) هيچ اختلاف معني داري مابين نوع غذاهاي آماده مصرفي و سن مشاهده نگرديد.
نتيجه گيري: نتايج اين مطالعه نشان داد که مصرف غذاهاي آماده در تمامي مشاغل و افراد مورد مطالعه احتمالا به دليل افزايش گرفتاري و کمبود وقت رايج مي باشد. همچنين محل سکونت، نوع شغل و سطح تحصيلات مي تواند در نوع و تکرار غذاهاي آماده مصرفي تاثيرگذار باشد

بارگیری متن کامل:

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها