0

(kordabadi) ،(shayesteh2000) ،(amirali123): مهمانان سوژه هفته

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:💖kordabadi💖مهمانان سوژه هفته
جمعه 11 اردیبهشت 1394  10:51 PM

سؤالات:(KORDABADI)

1- توی یک خط معرفیش کن.محمد اقا گل پسر راسخونی فامیل جیگرطلای خودم

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟بچه با حال وخوش سرو زبون 
3- نظرت در مورد نام کاربری، امضا و آواتارش چیه؟اسم کاربریش که اسم محلشه عالیه واواتار وامضاشم خوبه بدک نیست
4- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ خوبه ولی به خاطر درس ومشق کمتر میاد حالا تابستون نزدیکه میترکونه
5- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ تایپیکاش خوبه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
6- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ تو راسخون هنوز نه حالا قراره در اینده یسری کارا بهش بدم تا بهم کمک کنه
7- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نوچ
8- بهترین خصوصیاتش چیه؟ گل پسره با ادب وحرف گوش کن کلا بچه خوبیه .....هم داره زودمیگه 
9- بدترین خصوصیاتش چیه؟ style="color:#000000;">.نداره فقط یه کوچولو شیطونی میکنه دیوار صاف ومیره بالا. 10- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.
تو راسخون ندارم
11- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.
....

style="color:#000000;">بچسب به درس ومشقت تا در اینده موفق باشی به حرف پدرو مادرت گوش کن حتما بچه خوب باشی زودتر برات استین بالا میزنن 12- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ 100 در هزار

13- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟....

style="color:#000000;">بچه مثبته ترشی نخوره یچی میشه
14- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟تالار کامپیوتر وفن آوری

15- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ اسم کاربری خودش

16- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ بسیار عالی مودبانه

17- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ من من من

18- به قول هایی که میده عمل میکنه؟...

style="color:#000000;">حتما
19- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!تپلی مپلی فدایییی دارییییی

20- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟هیچی لپشو میکشیدم محکم

21- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟حتما اگه شیطونی نکنه

💕با آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت روز افزون برای محمداقای 3 گل گلاب میوه کمیاب💕/p>

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها