0

(kordabadi) ،(shayesteh2000) ،(amirali123): مهمانان سوژه هفته

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:(shayesteh2000) : مهمان سوژه هفته
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  1:21 PM

shayesteh2000

1- توی یک خط معرفیش کن. آجی شایسته . متاهل، خانه دار،

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خیلی خوبه. رفتار آجی ها رو کلا قبول دارم
3- نظرت در مورد نام کاربری، امضا و آواتارش چیه؟ آواتارش رو خیلی دوست دارم. قبلی هم خوب بود ولی این یکی یه چیز دیگه اس
4- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟  قبلا فعال تر بود. الان یه مدتیه انگیزشو از دست داده.
5- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ آجی بیشتر در تاپیک های دیگه نظر میده و من تا جایی که وقتم اجازه بده نظراتش رو دنبال می کنم.
6- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ آجی ها همیشه به هم کمک می کنند. مگه نه آجی؟
7- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ آره. وقتی انگیزشو کامل از دست داد و حتی بهمون سلام هم نمی کرد. یه بار هم بهش پیشنهاد دادم مدیریت اتاق چت رو به عهده بگیره قبول نکرد.
8- بهترین خصوصیاتش چیه؟ خوش برخورد و منطقی.
9- بدترین خصوصیاتش چیه؟ زود بی انگیزه میشه.
10- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. کلاس نقاشی آجی نرگس. من و آجی تو یه کلاس نقاشی در راسخون شرکت کردیم. قرار بود بهمون امتیاز بدن که یهویی مدیر تالار عوض شد. ولی کل صفحات کلاس نقاشی برای هر دومون خاطره شد. یادش بخیر
11- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. آجی بیا و مدیریت یکی از تالارها رو به عهده بگیر. هم اکنون نیازمند یازی سبزتان هستیم.

12- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ آره. چراکه نه! مگه میشه آدم آجی خودشون نشناسه.

13- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ خیلی از صحبتهاش رو قبول دارم.

14- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ کلا تقاضا و پیشنهاد برای مسئول جوائز زیاده.

15- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آجی شایسته

16- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟  خیلی خوبه

17- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ تو انجمن، آجی های سایت. بیرون از انجمن خانواده.

18- به قول هایی که میده عمل میکنه؟  بعععله

19- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! آجی اینقدر تو تالار گفتگوی آزاد پست نزن! دیدی من مدیر شدم پاشنه تالار رو از جا درآوردی!

20- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ یه عکس تکی دو نفره با بچه هامون بگیریم. بعد هم میگفتم به محمد بگه توپشو بیاره با محمد حسین بازی کنه و ما دوتا بریم سر صحبت هامون.

21- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ آشپزیش حرف نداره. معلوم میشه خیلی تو کاراش دقیقه

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 f3080h517 shayesteh2000 kordabadi zare58 borkhar ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها