0

مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»
یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  12:14 PM

نامه نگاری در گذر تاریخ که در مقدمه پستهام گفتم بصورت کلی ویک پست دیگر هم درباره تاریخ نامه نگاری در ایران در ادامه حتما میگذارم

واینکه چرا نامه نگاری کم رنگ شده من مخالف این هستم به نظرم الان نامه نگاری پر رنگ شده

درسته که نامه نوشتن کاغذی کم رنگ شده ولی در کل در حال حاضر نامه نگاری پررنگ تر شده نسبت به گذشته وحجم نامه هایی که ما ردو بدل میکنم خیلی خیلی بیشتره...

آدمی در گذر زمان با تکنولوژی همراه شده وتکنولوژی در زندگی ما آمیخته شده باید هم با زمان وتکنولوژی پیش رفت نمیشه گفت نامه کاغذی بهتره پس حتما نامه کاغذی بنویسیم بندازیم صندوق پست واداره پست چند روز دیگر به دست گیرنده برسونه وطرف مقابل هم اینکار را بکنه ودر حداقل زمان یک هفته این سیکل طول میکشه ولی وقتی با تکنولوژی همراه باشید نامه ات را فرستادی همون لحظه به دست گیرنده میرسه وگیرنده میتونه همون لحظه جوابت را بده به نظر شما این عالی نیست البته هر چیزی خوبیها وبدیهای خودش را داره ودر کنار محاسن معایبی هم هست ولی خدا پدر کسی که این تکنولوژی ها را اختراع کرده بیامرزه که فاصله های مسافتی را اینقدر کم کرده وارتباطات را نزدیک کرده این از محاسنش هست ومعایبش هم دیگه خودتون بهتر میدونید یه نمونه اش دور شدن دلها وکم شدن صله رحم هاست که مربوط به این مبحث چون نیست درباره اش صحبت نمیکنیم ان شالله در یک مبحث دیگر...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 shirdel2 nargesza omiddeymi1368 rasekhoon_m Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها